11
Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку
«Цьому святковий салат з сосновою набагато смачніше, ніж маслини!» говорить гіпсова Галина. Добре, поєднання продуктів відмінна, і процес приготування простий і швидкий, я думаю, що це варто спробувати.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки краб-пригодаЯйця і сосни. Справжній вибух смаку!
Салат з сосновою Інгредієнти для тесту
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт. салатДивіться відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина з'являються з першого разу і hurrah!
про:blank
Також я раджу ознайомитися з вибором нових рецептів святкових салатів з оригінальним дизайном. Гарний і смачний!
святковий ананас І крабові палички з'являються дуже смачними і ситними. Я використовував, щоб зробити його, але замість сиру, фета натирають твердий сир на тертці, але з фета я думаю, що це буде смак ще краще.
Салат виходить незвичайним, не носити. Вашої сім'ї і гості оцінять це.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки краб-пригодаЯйця і сосни. Справжній вибух смаку!
Салат з сосновою Інгредієнти для тесту
- 200г крабові палички
- 150 г свіжих огірків
- 3 яйця
- 150г сир фета
- 70г ананас
- 1 зуб. Кошик
- 10г кріп
- 100-150г майонез
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Догори яйця в солоній воді. Охолоджені і очищені яйця розрізають кубиками. Куб сир, теж.
- Часник натерти на тертці або натерти ножем. Вирізати огірки як оливкова.
- Крабові палички очистити плівку і вирізати кубики. Піноплі також кубики, тільки дрібні. Додати подрібнену зелень. р.
- Продам його і за смаком. Додайте майонез і змішайте його добре.
- Поставте салат в гарну миску і подайте до столу. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт. салатДивіться відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина з'являються з першого разу і hurrah!
про:blank
Також я раджу ознайомитися з вибором нових рецептів святкових салатів з оригінальним дизайном. Гарний і смачний!
святковий ананас І крабові палички з'являються дуже смачними і ситними. Я використовував, щоб зробити його, але замість сиру, фета натирають твердий сир на тертці, але з фета я думаю, що це буде смак ще краще.
Салат виходить незвичайним, не носити. Вашої сім'ї і гості оцінять це.
Учні України отримають 100 000 гривень, якщо він знімає гідне відео про своє село
AlcoStar Текіла Текіла