Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку

«Цьому святковий салат з сосновою набагато смачніше, ніж маслини!» говорить гіпсова Галина. Добре, поєднання продуктів відмінна, і процес приготування простий і швидкий, я думаю, що це варто спробувати.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки краб-пригодаЯйця і сосни. Справжній вибух смаку!

Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку

Салат з сосновою Інгредієнти для тесту
  • 200г крабові палички
  • 150 г свіжих огірків
  • 3 яйця
  • 150г сир фета
  • 70г ананас
  • 1 зуб. Кошик
  • 10г кріп
  • 100-150г майонез
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Догори яйця в солоній воді. Охолоджені і очищені яйця розрізають кубиками. Куб сир, теж. Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку

2. Часник натерти на тертці або натерти ножем. Вирізати огірки як оливкова. Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку

3. Крабові палички очистити плівку і вирізати кубики. Піноплі також кубики, тільки дрібні. Додати подрібнену зелень. Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку р.

4. Продам його і за смаком. Додайте майонез і змішайте його добре. Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку

5. Поставте салат в гарну миску і подайте до столу. Бодибилдерши! Салат «Гіпси», який не соромиться ставити на стіл замість оливкової, відстібається спочатку

Щоб дізнатися більше про цей рецепт. салатДивіться відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина з'являються з першого разу і hurrah!

про:blank

Також я раджу ознайомитися з вибором нових рецептів святкових салатів з оригінальним дизайном. Гарний і смачний!

святковий ананас І крабові палички з'являються дуже смачними і ситними. Я використовував, щоб зробити його, але замість сиру, фета натирають твердий сир на тертці, але з фета я думаю, що це буде смак ще краще.

Салат виходить незвичайним, не носити. Вашої сім'ї і гості оцінять це.