Де зберігати гроші в будинку так що вона прилипає вам, як мед

«Сторінні гроші в домашніх умовах – це реальне мистецтво, яке кожен самореспективний господиня повинен оволодіти. Як кажуть, гроші були витрачені і сім'я жив у достатку. Ми охоронці сімейного вогнища! – Я чую пораду мудрого сусіда-пенсіонера, який славиться знаннями в галузі дрібної матерії.

Коли ви мрієте про багатство і достаток, пам'ятайте і спостерігайте певних речей. гроші-писатиВикористовується нашими предками. Якщо ви не тримаєте гроші в будинку, ви можете забути про успіх у фінансуванні.

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть мені, де грошіТак що приплив грошей не виходить в будинок. Консультації сорбентів!

Де зберігати гроші в будинку так що вона прилипає вам, як мед , Україна

У кожному будинку є місця, які малювати на бідності і бідність. Це де зберігати гроші дуже небезпечні. Загадка за гроші не повинна бути безпечною, але й енергійно сильною.

Я скажу вам, щоб тримати гроші від всіх пристроїв, які роблять вогонь. У полум’я пожежі з’являється руйнівний вплив на банкноти. Зберігати гроші від вхідних дверей, щоб не залишити свій будинок.

5837989

Для цього коридор і передпокій не підходять. І неважливо, якщо вексель в тумбах на двері або десь на полиці поруч з ключами. Багато негативної енергії накопичується в передпокої, і така енергія не повинна перетинатися з потоком фінансів.

Зберігаючи гроші в великих кількостях в спальні також не рекомендується. У цьому місці фінанси умовно впадуть в сплячку, що означає, що вони не накопичуються. Не рекомендується зберігати гроші і інші цінності у санвузлах і санвузлах так, щоб вони не «заморожені» від будинку.

Де зберігати гроші в будинку так що вона прилипає вам, як мед Р

Виготовляйте у книжкових та фотоальбомах також не варто. Зберігати гроші з ними протипоказані. І все, що енергія в цих суб'єктах не є найбільш позитивним. Наприклад, якщо ви поставите в деяких драматичних романах, то фінансові проблеми почнуться дуже скоро.

Прихильники під матрацом або подушкою – погана ідея. Гроші під матрацом з’являється «заспокійливим», що негативно позначається на фінансовій ситуації людини. Найімовірніше, гроші також відпочинуть і сну, як власники. Переміщення та робота в такій обстановці будуть надзвичайно складними для них. Щоб знайти ще одне місце.

Зверніть увагу, що скупчення, які зберігаються біля ліжка, можуть передавати негативні вібрації людині, що негативно позначається на його емоційному та фізичному благополуччя. З тієї ж причини не потрібно приховати заощадження в ящику з постільною білизною і в шафі для одягу.

Погані місця для зберігання Пристрої живлення Не маю грошей біля місць, де розміщені телевізори, телефони та планшети.

Гроші не люблять яскраві місця. Зберігайте їх в свій гаманець в темних куточках вашого будинку. А будь ласка, не тягнути їх разом з гумками і всілякими тримачами. В іншому випадку затягуються гроші і всі види фінансових каналів.

Експерти кажуть, що таке грошово-реляційне обслуговування Він відключить їх від власника, змусить їх відходити. І буде питання отримання інших коштів. Пам'ятайте, гроші повинні дихати!

«Чи ви тримаєте гроші?» ви запитуєте. І я кажу, "На кухні!" Зручне місце для цього. Цей номер має дивно позитивну ауру. До речі, ви можете посилити місце зберігання грошей з усіма сортами грошових знаків і тальманів.

Однак пам'ятайте, що все повинно бути в модерації! Надмірний декор може принести бідність в життя. Тому перед передачею грошей на кухню потрібно продумати і проаналізувати цей простір кілька разів за кількістю сусідніх електроприладів і декору.

Я також хочу знати, чому вам потрібно перенести щасливий долар у свій гаманець. Ви повинні взяти гроші з ліворуч і дати його з правою рукою!

Якщо ви знаєте всі перераховані вище тонкощі, то організація зберігання грошей в будинку буде легко і приємно, і результати ваших дій принесуть процвітання сім'ї!

Я також хочу додати те, що краще. зберегти в південно-східній частині будинку або квартири. Це де розташована зона багатства.