14
Ампле господиня маринує перець тільки за рецептом Балкан, зберігають протягом тривалого часу, банки не набрякають.
Болгарський перець маринований приготування Балканський рецептй Зазвичай болгарські перці використовуються для фаршу, не для скручування, але це абсолютно інший випадок.
У холодну зиму ці гострі і апетитні перці хрустки залишають стіл першим. Не один буде навіть виглядати огірки до тих пір, поки на столі не менше одного маринованого перцю. Перевірити на всіх рідних і друзів!
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці апетиту маринованій Яскрава, спокуслива закуска!
Перець болгарські мариновані інгредієнти
Підготовка
Для ознайомлення з рецептом такого маринадаЯ пропоную дивитися відео з кулінарного каналу сербської господині Тетяни «Моя кухня Таня». Є багато розумних і перевірених рецептів на цьому каналі!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати болгарський перець з медом на зиму. Дуже дякую за смачні страви!
Болгарський маринований перець вважається традиційною стравою в Сербії, де прийшов мій друг, який поділився цим рецептом з мене 10 років тому. З тих пір така підготовка до зими є одним з моїх улюблених!
З цим рецептом відмінно впорається навіть садибай Головне, щоб мати під рукою всі необхідні інгредієнти для цього. Як ви можете побачити, вони всі прості і доступні.
У холодну зиму ці гострі і апетитні перці хрустки залишають стіл першим. Не один буде навіть виглядати огірки до тих пір, поки на столі не менше одного маринованого перцю. Перевірити на всіх рідних і друзів!
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці апетиту маринованій Яскрава, спокуслива закуска!
Перець болгарські мариновані інгредієнти
- 3кг перець
- 7 зубів. Кошик
- петрушка
- перець-пека
- 1 л води
- 200 г цукру
- 2 ст.л. солі
- 250 мл оцту 9%
- 100 мл рослинної олії
Підготовка
- Змийте перці, відріжте їх хвости, а потім проколіть кожну виделкою по обидва боки в випадкових місцях.
- Залийте воду в чашу. Додайте оцет, цукор, сіль і рослинне масло. Подивитися його. Покладіть його на вогонь, доведіть його до кипіння.
- Після закипання маринаду покласти перець в чашу. Варіть 3 хвилини, потім акуратно переверніть перець на іншу сторону і варіть ще 3 хвилини.
- Зріжте зубчики часнику дрібно.
- У стерилізованій банці внизу покласти перець горохом, часником і петрушки. Відправте перці, розбиті по обидва боки. З дерев'яною ложкою акуратно притисніть перці так, щоб вони добре тиснуть. Поставте ще одну петрушку і часник в повній банці зверху.
- Повторіть його з іншим перцем, поки ви не можете jar їх всі. Залийте банки до вершини гарячою маринадою, де перці були розбиті.
- Обкладинка банків. Нехай банки охолонуть, а потім їх можна покласти в прохолодне, темне місце до зими. Я раджу скуштувати одну банку одночасно - їсти нереально. Бон привіт!
Для ознайомлення з рецептом такого маринадаЯ пропоную дивитися відео з кулінарного каналу сербської господині Тетяни «Моя кухня Таня». Є багато розумних і перевірених рецептів на цьому каналі!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати болгарський перець з медом на зиму. Дуже дякую за смачні страви!
Болгарський маринований перець вважається традиційною стравою в Сербії, де прийшов мій друг, який поділився цим рецептом з мене 10 років тому. З тих пір така підготовка до зими є одним з моїх улюблених!
З цим рецептом відмінно впорається навіть садибай Головне, щоб мати під рукою всі необхідні інгредієнти для цього. Як ви можете побачити, вони всі прості і доступні.
Чи можна зараз приготувати хорошу густу гравію, яку служив в радянських цуценках?
Сінгер Таїсія На концерті в Росії з українською