14
На тиждень перед зарплатою я підготую брошури без м’яса, помелу моєї підписної печі.
Ми вважаємо, що кожна дитя господиня цінує бюджет і прості рецепти. А також така, що вся сім'я потім варила блюдо з великим задоволенням. Сьогодні у нас є тільки така страва для вас - курячі печінкові котлети в сковороді. Вони називають кваблами. Спеціальний фрукт не потрібно, на шляху додому ви купуєте фунт курячої печінки - і це в шапці!
Редакція "Сайт" Він поспішає поділитися великим рецептом. Швидко скопіюйте його в кулінарну книгу.
Курячі печінкові краватки в каструлі Інгредієнти
Підготовка
Весь процес приготування їжі можна побачити в цьому відео. У ній дивна господиня Марина показує, як легко приготувати шліфування.
про:blank
Курячі печінкові котлети в сковороді дуже смачні і ситні. Тільки 500 грам печінки робить вечерю для всієї родини. Це може бути особливий продукт, але його їсть з великим задоволенням. Щоб котлети, потрібно приготувати легкий салат, щоб зробити його краще.
В цілому печінка - відмінний продукт, який слід додавати в раціон харчування. Не тільки це бюджетний, але й дуже корисний. Крім того, багато незвичайних страв можна приготувати з печінки. Це просто рецепт в банку. Спробуйте, ви будете любити!
Що робити з вашої печінки?
Редакція "Сайт" Він поспішає поділитися великим рецептом. Швидко скопіюйте його в кулінарну книгу.
Курячі печінкові краватки в каструлі Інгредієнти
- 500г куряча печінка
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 2 ст. м.кв.
- сіль і перець
Підготовка
- Для цього рецепта найкраще підійде свіжа печінка. Промийте його добре. Потім викладають на обробну дошку так, щоб вся печінка знаходиться в одному шарі. У цій формі надішліть печінку на морозильну камеру так, щоб вона замерзла трохи. р.
- Заморожуйте його, щоб полегшити різання. Тепер нарізаємо її на дрібні кубики.
- Зрізана печінка складається в велику ємність. Додати подрібнені цибулю, яйця. За смаком солоний і перецьний. Потім додайте карниз. Можна взяти звичайні, але кукурудзяні смаки краще.
- Добре перемішайте всі інгредієнти. Наше тісто виконується.
Марди Гра81 - Тепер нагріваємо вершкове масло в сковороді. Покладіть столову ложку тесту на неї, утворюючи наші шліфування. Посмажити на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. р.
Марди Гра81
Весь процес приготування їжі можна побачити в цьому відео. У ній дивна господиня Марина показує, як легко приготувати шліфування.
про:blank
Курячі печінкові котлети в сковороді дуже смачні і ситні. Тільки 500 грам печінки робить вечерю для всієї родини. Це може бути особливий продукт, але його їсть з великим задоволенням. Щоб котлети, потрібно приготувати легкий салат, щоб зробити його краще.
В цілому печінка - відмінний продукт, який слід додавати в раціон харчування. Не тільки це бюджетний, але й дуже корисний. Крім того, багато незвичайних страв можна приготувати з печінки. Це просто рецепт в банку. Спробуйте, ви будете любити!
Що робити з вашої печінки?
Я дивую, де Софія Ротар тепер, я мріяв відвідати її концерт.
Чи можна зараз приготувати хорошу густу гравію, яку служив в радянських цуценках?