Узбецька господиня навчила мене варити тістечка на воді, я більше не купую хліб

Я люблю спробувати нові рецепти і готувати щось цікаве. Не так давно я побачила рецепт узбецьких тортів на воді і дріжджах і відразу ж вирішив спробувати його. І ви знаєте, я не шкодую! Торти вийшли пишними, ароматними і незвичайно смачними. Ми їдемо їх на тиждень замість хліба і печива.

р.

Видання YouTube "Сайт" Я щасливий поділитися з вами рецептом неймовірних тортів. Весь процес можна побачити в відео нижче.

Хліб на воді та дріжджові інгредієнти
  • 600г борошна
  • 300 мл води
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ч.л. др.
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1 ст.л. молока
  • жовтка
  • кунжут

Підготовка
  1. Спочатку необхідно просіяти борошном. Додайте цукор і сіль на неї. р.

2. Потім додайте дріжджі в суміш. Все добре перемішати і додати теплою водою.

3. Потім потрібно додати рослинне масло і почати заміс трохи липкого тіста.

4. Тісто потрібно накрити плівкою і відправити на тепле місце протягом години, щоб піднятися.

5. Це має бути пишним тісто. Необхідно розділити на 6 пар. Від кожної форми м'яч і залиште ще 15 хвилин.

Веб-сайт
  6. В той же час необхідно змішати жовток з молоком. З тіста для формування тістечок, змащувати їх цією сумішшю і посипати кунжутом. Потім відправляємо духову шафу до 180 градусів за 20 хвилин.

Веб-сайт

Покроковий рецепт можна побачити в відео, поділених неймовірною господинею Узбека. Тут ви можете побачити, як чудові готові торти!

про:blank

Хочу сказати, що краще варити подвійну порцію, адже торти літають на неймовірну швидкість. У зв'язку з нейтральним смаком вони підуть на солоні страви, а також чай. Він буде смакувати ще краще, якщо ви додаєте домашній варення. Такі випічка можна приготувати не менше щодня, тому що це не дорого або в інгредієнтах або в часі.

Домашні кондитерські вироби Я особисто пов'язаний з миром і комфортом. Навіть в складних випадках вона може комфортно і подарувати надії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.