11
Щоб будь-ласка, запікайте гору млинців, заваріть ароматним кремом і переверніть його в елегантний торт.
Тексти пісень, а це означає: Я збиваючи млинець торт крем, щоб зробити мій розум від важких думок про майбутнє. Я боїться, я зроблю свою роботу і не знайшовши нового. Ціни випливають і продовжують зростати. Так, в той час як у мене є можливість, я хочу, будь ласка, додому з смачним тортом. кремовийй Рецепт запекла на гіпсовій Галині.
Сьогодні видання. "Сайт" Вам буде надана інструкція як приготувати смачну і млинціЩо обов'язково слід варити на Масляні. Приготуйте млинці і вершки довше, ніж їсти!
р.
Крем для млинців торт Інгредієнти для тіста
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Щоб краще зрозуміти млинці З вершками дивитися відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина отримують з першого разу і крохмалю!
Я також хочу познайомитися з вибором типових помилок, які допускаються при випіканні млинців. Не дайте перший млинець бути люпом!
сирний крем Для млинця торт виходить дивно ніжним і ароматним. Звісно, його можна замінити на custard, але з куркою набагато смачніше!
Обов'язково приготуйте цю делікатність для ваших близьких, вони обов'язково будуть вдячні за ваші зусилля!
Сьогодні видання. "Сайт" Вам буде надана інструкція як приготувати смачну і млинціЩо обов'язково слід варити на Масляні. Приготуйте млинці і вершки довше, ніж їсти!
р.
Крем для млинців торт Інгредієнти для тіста
- 250г борошна
- 600г молока
- 0,5 ч.л. соди
- 2-3 ст.л. цукру
- 2-3 ст.л. л рослинної олії
- 3 яйця
- 1г ванілін
- щіпка
- 60г вершкове масло для змащування млинців
Вершкові інгредієнти
- 500г сир
- 300г сметана
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 6 ст. цукру
- щіпка
Підготовка
- Поставте яйця в глибоку миску. Додати цукор, сіль. Подаруйте його вінком.
- Сода і ванілін. Залийте склянку молока і залийте сіяне борошно. Про хвилину збийте все вінком, потім залийте залишене молоко і рослинне масло. Подивитися його. Нехай тісто відпочивати близько півгодини.
- Сковорода з двох сторін до готовності в розігрітій сковороді з вершковим маслом. Перед кожним новим доповненням тесту каструлі слід добре перемішати. Кожен млинець змащують рослинною олією.
- Для кремовий Подрібнювач сиру з цукром і ванільним цукром. Додати сметану і щіпку солі, перемішати.
- Покладіть перший млинець в форму випічки. Покладіть млинець на вершки. Потім викласти новий млинець і також змащувати його вершками. За аналогією, робимо з кожним млинцем. Змастити їх вершками, покласти їх в сорочку. І так далі. Можна змащувати сторони торта. Покладіть млинці в духовці півгодини.
- При бажанні торт можна залити розтопленим шоколадом. Також замість сирого крему можна приготувати. свінгерий Для цього змішайте 3 столові ложки борошна з 2 яйцями. Ніколи не розуміли груди. 3 столові ложки молочної суміші з однією столовою ложкою цукру вже в сковороді. Принесіть його до кипіння, не забуваючи перемішати. У киплячому молоці додайте яєчну суміш і доведіть до кипіння, помішуючи. Вимкніть його без зупинки. У кілька хвилин крем готовий.
- Це, млинці готовий. Бодибилдерши!
Щоб краще зрозуміти млинці З вершками дивитися відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина отримують з першого разу і крохмалю!
Я також хочу познайомитися з вибором типових помилок, які допускаються при випіканні млинців. Не дайте перший млинець бути люпом!
сирний крем Для млинця торт виходить дивно ніжним і ароматним. Звісно, його можна замінити на custard, але з куркою набагато смачніше!
Обов'язково приготуйте цю делікатність для ваших близьких, вони обов'язково будуть вдячні за ваші зусилля!
Неприпустимий сусід використовував мій Wi-Fi, я просив прямо на голову, як він може вкрасти Інтернет так сміливо.
Fisherman's Дружина Shows Як Вона Cleans Зіпсована Риба Без Splashes