Чоловік пішов з дружиною, і через роки сина помста за поганим батьком.

Чи можна це? помста сина відновити порядок в сім'ї? Проблемою є комплексний і дуже неоднозначний. Без батьків, і героя цієї історії не був винятком. А що це чоловік до батька, який відмовився від своєї дитини?

Марина була 16 років, коли вона виявила, що дитинай Атто був старшим Олексієм за рік. У пара було знайомство протягом місяця і відчували, що вони готові розпочати дійсно дорослі відносини. Але коли дівчина зрозуміла, що щось було неправильно, Олексій відразу припинив спілкування.

Дівчинці вперше попсували її на те, що світло було гідним. Батько звинуватив матері бути Я не бачу дочку.Його мати змащена Марина для всіх її гріхів. Тоді вони заспокоїлися трохи і вирішили, що родина батька ненародженої дитини повинна брати участь у навчанні.

Таку думку в сім'ї Олексія не був щасливим, бо перед приходом батьків Марина і не знали про існування свого майбутнього онука. Леша відразу почала заперечувати все. Він заявив, що він побачив Марина з Андрієм, Владом та Міша. В цілому майже з усіма своїми друзями і знайомими. Але батьки молодого чоловіка вирішили діяти благородно і влаштувати погану пару весілля. Давайте навчимося жити разом і підняти дитину.

Вітя народилася дуже крихітна і спочатку була в спеціальному інкубаторі для малюків. Марина не зацікавила, як вона була. Очікується отримувати гроші, але бідне здоров’я Віті може призвести до таких планів. Лікарі та медсестри намагалися досягти недбалої матері і попросити її принаймні дивитися на дитину. Але Марина ніколи не продемонструвала до хлопчика.

Важкий тягар материнства приймав матері Марина, Олена Вікторівна. Не потрібно нічого. Це її і Ім'я після батька. Олена поєднала дві вакансії та допомогу Марина з дитиною. Олексія прогулялася, відвертала і продовжила відсвяткувати народження сина, до якого він ледь займався природними причинами.

Ось як поганий дитинство Віті. Його батьки не подбали про нього. Бабця Лена зробила кінці. Решта сім'ї спробувала допомогти дитині. По суті, хлопчик пішов до себе. І Вітя пам'ятає, що дуже добре.

Непристойна помста сина Вітаю добре запам'ятовується, як один день припинили пастки між батьком і матір'ю. Олексія вирішила залишити додому, а незабаром отримали нові діти і дружину. І не розуміла, чому вони робили це до нього. І він також уклав, що це не буде справа з власними дітьми. Неважливо, наскільки важко.

Не було легко для Віктора, бо Не допомогло йому. І він не був. Свою маму зламали зв'язки з ним, і його бабуся Лена незабаром пішли на краще світу. Тексти пісень, а це означає: Тоді Вітя дізнався, що матір його пішов. А якщо вам довелося розповісти про сім'ю, то хлопець був сирим.

Але Віті зробив. знаменитості для виробів з дерева. Хлопець завжди думав, що це були вищі сили, які дав йому це, замість поганої сім'ї. На цій майстерності Віктор Алексеевич зміг побудувати гідний бізнес. Він одружений і став батьком. І один день в автостоянці на торговому центрі я зустрів його.

«Ви живете добре, син,» тонкий і страшний старий чоловік сказав до Віта в хрящі голосу. "Так, я не вражений," Вітя відповів. "Чи не визнаєте мене? Я Леша, папка, Віт. Звісно, людина відразу визнала свого батька, але він не хоче спілкуватися з ним. "Мої друзі сказали мені, що ви зараз великий". Так я думаю, що я зустрілася і спілкуюся. Як я не пам'ятаю сина? «Ви, дядько, помилилися. Я не маю батька або матері. Я сиріт.

"Оф-курс. Я ваш батько. У мене є документи і фотографії ..., старий чоловік не зупинився. Вітя сердився: «І я вже сиріт за документами, ти старий пень». Папірна робота. Ви не отримуєте копійки від мене, океї? Стара людина витерла і відразу відвернулася від автомобіля Віктора, одягаючи брудні. Він не потребує сина, але його гроші.