13
Під час роботи інтернету я перевернув рецепт в блокнот, потрібно цибулю і манка замінити хліб і м'ясо на столі.
Цибулю роблять смак супів, вітамінних салатів, страв з овочів, риби і м'яса яскравіше. Але іноді він повинен діяти в незвичайній ролі як основного інгредієнта. Це справа сьогодні. Спочатку ми дізнаємося, чому додавати манку на цибулю. А потім робимо ніжні цибулю млинці в сковороді.
Цибулю млинці в каструлі Інгредієнти
Підготовка
Редакція "Сайт" Пропонуємо рецепт капусти, які можна приготувати всього за 15 хвилин. Займіть ще швидше. У мене є цей рецепт своїми руками!
Цибулю млинці в каструлі Інгредієнти
- 2-3 цибулини
- 1 зубчик часнику
- 6 ст. манкі
- 2 яйця
- 1 ч.л. солі
- 200мл томатний сік
- 1 ч.л. паприка
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
- рослинно-масляний
Підготовка
- Виріжте цибулю невеликими кубиками. Дуже великий, тому 2, не 3 цибулини. Ті, кому смак сирої цибулі дуже суворий, можна маринувати її за нашим рецептом і використовувати його для приготування салатів.
Мариновані цибулі - хрусткий, солодкий, без запаху і гіркоту властивий сирій цибулі. - Покладіть цибулю в чашу і вичавіть зубчик часнику там.
- Додайте 6 ложок манки і перемішайте.
р. - Збити 2 яйця з сіллю на однорідну масу. Залийте все в чашу цибулі.
- Перемішайте вміст чаші. Потім покрийте харчовою плівкою і залиште так протягом 15 хвилин, щоб манка була добре опудала.
- Після цього часу додайте спеції. Паприка зробить наші цибулеві млинці золотистими, а кіндро додасть їм гостру ноту.
- Нагріваємо рослинне масло в сковороді.
- З ложкою утворюють млинці з цибулинної суміші.
- Поставте їх з двох сторін до золотистої скоринки.
- Потім покладіть все в каструлю і залийте томатним соком. Якщо сік не солоний, засолити його за смаком.
- Покладіть смажені млинці в каструлі. Каркас на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
- Саме це готові цибулеві млинці. Ми додаємо, що цибулю в них набуває солодкуватий смак, приємно пом'якшує і втрачає майже всю її гострість. Здивуйте своїх близьких незвичайним блюдом. Я думаю, що деякі люди знають, що це зроблено з.
- Крім млинців, подають сметану або улюблений соус. Смачні та нові кулінарні відкриття!
Редакція "Сайт" Пропонуємо рецепт капусти, які можна приготувати всього за 15 хвилин. Займіть ще швидше. У мене є цей рецепт своїми руками!
Спочатку засудила інсталятор вікон, які не сказали видалити сітки на зиму, а потім дав йому шоколадний бар для порад.
Я вирішив зробити гарне знежирене і зшиті сукні для дівчаток з великих сімей, я не буду це зробити знову.