Витончений торт Flamingo з ніжним лимонним кремом Я зроблю для кожного свята

Як це зробити швидкий торт в домашніх умовах? Ми пропонуємо цікавий і смачний рецепт. Хоча є багато способів приготування десертів, це дійсно особливий. Ніжний рожевий відтінок і з ароматом лимона. Справжній подарунок для маленьких князів. Уявіть, як щаслива дочка, дідусь або niece буде таким чарівним солодким подарунком.

Цей торт можна назвати «Flamingo» через його специфічний колір. Назва птаха ідеально підходить для лікування. Він також легкий, повітряний і красивий, як фламінго. І так, звичайно, це рожевий занадто. Так ви повинні подбати про покупку заздалегідь. їжа-ди відповідний відтінок.

Рожевий Flamingo інгредієнти для тестування
  • 300г борошна
  • 12 г розпушувача
  • щіпка
  • 80г цукровий порошок
  • 100 мл молока
  • 50г вершкове масло
  • 1 жовток
  • лимон-флавон

Вершкові інгредієнти
  • 600 мл молока
  • 80г ванільний пудинг
  • 10 кукурудзяний крохмаль
  • 130г цукру
  • 20г ванільний цукор
  • 20г вершкове масло
  • лимонна шкірка
  • сік

Підготовка до свят
  1. Змішайте молоко з жовтком і лимонним смаком. Довести борошно і додати в неї розпушувач. Перемішайте сухі компоненти і з'єднайте їх з маслом. Подрібніть масло в борошні до утворення дрібних крихт.
  2. Поставте все разом в одну ємність. сухі інгредієнти І залийте їх молоком. Не забудьте цукровий пудровий цукор. Перемішайте все ретельно і починайте заміс тесту. Він повинен бути пластиковим і м'яким. Загорніть шматок тесту в харчовій плівці і вставте в холодильник на 40 хвилин.
  3. Висівають сухі пудри з цукром, ванільним цукром і крохмаль. Додати молоко і покласти суміш на плиту. Необхідно приготувати вершки на середньому вогні, поступово знежирюючи молоко і перемішуючи. Як тільки вона починає загусуватися, можна вимкнути плиту і чекати крему, щоб охолодити.
Витончений торт Flamingo з ніжним лимонним кремом Я зроблю для кожного свята р.

Масло потрібно розтопити трохи і збити міксером. Додаємо шкірку і сік лимона, а потім в порції додаємо до олії готову вершкову масу. Перемішайте суміш до пишності. Під час збивання потрібно покинути трохи барвника, щоб зробити рожево-кремовийй Розбавити тісто на 3 штуки і розкачати їх до розміру вашої лоньки. Торти для приготування 7 хвилин на 180 градусів. Необхідно зібрати торт після повного охолодження тортів і крему. Прикрасити солодкість, як ваша фантазія дозволяє.

Витончений торт Flamingo з ніжним лимонним кремом Я зроблю для кожного свята р.

Швидкий торт в домашніх умовах для улюблених карапузів Безсумнівно можна змінити колір і аромат торта. Якщо ви не любите запаху лимона, краще не використовувати ароматизацію або приймати інші. Наприклад, малина, полуниця, банан або яблуко. До речі, цей торт прекрасно впишеться в асортимент святкового столу для дитячого свята. Яскрава солодкість. Я впевнений, що це неспокійний малюк.