12
Тендітна господиня поділена з мене рецептом салату, майонез не доведеться купувати
Салат з сиром і горіхами, так в поєднанні журавлина-сухе А зелений яблуко, як якщо загорнути в м'яку зелену хмару салату айсберга, то що потрібно для вечері. Легкий, соковитий, ароматний і вітамінний! Що малює мені найбільше про цей салат - це соус: це так смачно, що я його використовувати для інших страв.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися рецептом для тих, хто не використовуйте майонезй Поєднання інгредієнтів дивовижна!
Салат з сиром і горіхами Інгредієнти для салату
Соус інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з цим методом приготування цього салату, дивитися відео з кулінарного каналу « Смачний і корисний». Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з рецептом грузинського томатного салату з заправкою горіха. Масло можна замінити оливковою, а інші овочі можна додати в салат, наприклад, солодкий перець, редиск, молоді кабачки або гриби, твердий сир або сир.
Я впевнений цей салат сирий Ваша сім'я порадує її і ви будете додавати її до кулінарної книги. Це також чудовий рецепт для дівчаток, і я зроблю його в суботу, коли я зустрічаю своїх подруг.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися рецептом для тих, хто не використовуйте майонезй Поєднання інгредієнтів дивовижна!
Салат з сиром і горіхами Інгредієнти для салату
- 120 г салатної суміші (або салат айсберг)
- 2 зелених яблук
- 1 ст. л. лимонного соку
- 150г твердих сирів
- 50г сушених журавлин
- 50г горіхи
Соус інгредієнти
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. незбираюча гірчиця
- 2-3 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. мед
- 0,5 ч.л. солі
Підготовка
- Залийте сушену журавлину теплою водою протягом 15 хвилин, щоб вона трохи пом'якшувала. Наріжте горіхи ножем.
- Сирний автор рецепту раджу різати великими шматочками, але особисто мені подобається, коли шматочки сиру не великі. Сир можна приймати, як твердий, так і м'який, за типом Каммерта.
- Вимийте яблука, але не очистіть їх. Зніміть серцевину з яблука, а потім наріжте їх на середні кубики. Посипати яблука лимонним соком, щоб вони не ходили темними.
- У чаші викласти суміш салату, яблук, блоків сиру, горіхів і сухої журавлини, з якою спочатку потрібно злити воду. р.
- Для заправки змішайте оливкову олію (можна взяти будь-який рослинний), лимонний сік (можна замінити його оцтом), гірчицею (не пряний), медом. Продаємо за смаком і перемішуємо соус до однорідної.
- Залийте салат і змішайте його добре. Це, салат готовий. Бодибилдерши!
І познайомитися з цим методом приготування цього салату, дивитися відео з кулінарного каналу « Смачний і корисний». Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з рецептом грузинського томатного салату з заправкою горіха. Масло можна замінити оливковою, а інші овочі можна додати в салат, наприклад, солодкий перець, редиск, молоді кабачки або гриби, твердий сир або сир.
Я впевнений цей салат сирий Ваша сім'я порадує її і ви будете додавати її до кулінарної книги. Це також чудовий рецепт для дівчаток, і я зроблю його в суботу, коли я зустрічаю своїх подруг.
Я завжди знав сина, який народився у вересні, був особливим.
23-річна медсестра з Лисичанської, яка втратила ноги через вибух шахти, одружився