14
При зникненні цукру з магазинів, перемкнено до несолодких тістечок, роблячи гіпсові пироги з цибулею.
При зникненні цукру з магазинів, перейшов на несолодкі випічка, варила дріжджові пиріжки з цибулею. Дякую за прекрасну гіпсову господиню Галина за рецептуру, нижню баночку.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки дріжджові млинцій Бюджет і смачний!
Дріжджі з цибулею Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
І побачити весь процес приготування цієї випічки, дивитися відео з гіпсової Галини. Тексти пісень, а це означає: Ніч, я підбираю цибулю в підвалі, зробити це смачно!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з цікавим способом приготування маків з цибулею. Старий Польський рецепт!
Дріжджі пердят Вони хороші в першу чергу, тому що вони можуть бути запечені без особливих зусиль відразу після прибуття від роботи: час підготовки і приготування займе мінімум. Всі сатизовані, задоволені, мир і гармонія панування в будинку!
Я раджу варити подвійну порцію відразу, так як в цьому рецепті, так як торт виходить дивно смачним і апетитним. Ця випічка буде відхиляти таблицю першим! Якщо приготувати тільки одну порцію, візьміть половину інгредієнтів.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки дріжджові млинцій Бюджет і смачний!
Дріжджі з цибулею Інгредієнти для тесту
- 1кг борошна
- 600 мл води
- 11г дріжджі
- 2 ч.л. солі
- 100г рослинної олії
Наповнення інгредієнтів
- 800г цибулю
- 1 ч.л. сушеного часнику
- щіпка
- 0,5 ч.л. солі
- 6 ст.л. рослинного масла
Підготовка
- Покласти борошно в чашу. Додайте 2 чайні ложки солі і залийте теплою водою.
- Залийте сухі дріжджі. Перемішати і залишити на 5 хвилин, потім залити рослинне масло і взяти тісто. Змішайте тісто спочатку ложкою, а потім своїми руками. Р
- Зберіть тісто в помаху, накрийте харчовою плівкою і залиште на 5-10 хвилин. Перемішайте тісто на змащеному борошняному столі 10 хвилин. Заспокоїти тісто в помпу, покрийте його плівкою і поставте її в тепле місце протягом години.
- Очистити лука і нарізати тонкими півколами. Пропустіть цибулю в нагрітій сковороді з рослинною олією. періодично перемішати. Все займає 5 хвилин. Посипати і поперчити цибулю, додати сухий часник. Стирайте все разом. Поставте фаршу на тарілку, щоб вона швидше охолоне.
- Змастіть руки і стіл з рослинною олією. Розділіть тісто на 2 частини. Потім розгортаємо одну з частин на ще 9 рівних частин. Утримайтеся кожного з них, а потім не прокочуйте дуже тонко. Начинка була також розділена на 9 рівних частин.
- Покладіть начинку на кожну частину тесту. Потім складіть верхню тісто навпіл і розгортайте в рулон. Поставте заготовки в пергаментно-паперову форму для випічки. Повторити всі частини тесту. Другий торт також можна приготувати з цибулею, і можна приготувати його з капустою за таким же принципом. Це смачно!
Р - Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40-45 хвилин. Ви можете мати торт, якщо ви хочете. маслопосипати зелень і натерти часником. Бодибилдерши!
І побачити весь процес приготування цієї випічки, дивитися відео з гіпсової Галини. Тексти пісень, а це означає: Ніч, я підбираю цибулю в підвалі, зробити це смачно!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з цікавим способом приготування маків з цибулею. Старий Польський рецепт!
Дріжджі пердят Вони хороші в першу чергу, тому що вони можуть бути запечені без особливих зусиль відразу після прибуття від роботи: час підготовки і приготування займе мінімум. Всі сатизовані, задоволені, мир і гармонія панування в будинку!
Я раджу варити подвійну порцію відразу, так як в цьому рецепті, так як торт виходить дивно смачним і апетитним. Ця випічка буде відхиляти таблицю першим! Якщо приготувати тільки одну порцію, візьміть половину інгредієнтів.
Грузинські пряники Лела Какуля 7 років тому прогнозували поточні події, які її бачення
Зберігання м'яса без холодильника на рік, що показує спосіб, автоклава не потребує