Жіночі засоби гігієни Це коротке постачання! На полицях російських магазинів довго не можна знайти будь-які подушки або тампони. А деякі блогери говорять, що правильний продукт не навіть в аптеках. Що робити і як бути? На щастя, існує не менше 3 альтернативних варіантів заміщення продуктів особистої гігієни. Ми будемо говорити про них сьогодні.
69347634
Я радий, що я пишу цю статтю, так як вона була більш ніж 2 років, оскільки я покинувся в класичної жіночої гігієни. Я прийшов до цього свідомо, тому що я керував прагненням не завдати шкоди природі. Середня жінка викидає 16,800 колодок або тампонів у своєму житті. Просто подумайте про це номер!
Це неймовірна кількість сміття, що приготується до гниття в полігонах, оскільки вироби з гігієни жіночої гігієни не можуть бути перероблені. Крім того, доведено, що накладки та тампони негативно впливають на здоров’я жінок. Наприклад, вони можуть викликати токсичний шоковий синдром, порушити імунітет і привести до більш серйозних наслідків.
Що робити, враховуючи, що звичайні колодки і тампони незабаром зникнуть? Ось так! Далі Я поговорю про 3 альтернативи, які можуть замінити жіночу гігієну.
Чоловічі стаканчики
Чоловічий стакан - дійсно винахідливий винахід. Це невелика гнучка форма посуду, виготовлена з спеціального медичного силікону. Ємність чаші 20-40 мл. Головною перевагою є її довговічність. Якщо ви купуєте чашку один раз, ви можете використовувати його протягом багатьох років, в залежності від виробника.
р.
І, наприклад, використовувати чашу українського виробництва Mila. Сайт говорить, що така чаша може бути використана протягом 10 років! Уявіть, скільки грошей ви заощадите, якщо ви придбали екологічно чисту альтернативу колодкам і тампонам.
Говорячи ціну. Вартість чаші 490 грн, або 1727 рублів за поточною ставкою. Є чашки як дешевше, так і дорожче. Крім того, продається продукт навіть на AliEpress. Однак я підкреслюю, що варто купувати чашу виключно від перевірених виробників.
Менструальний стакан можна замовити онлайн або купити його в аптеці. Але я не можу гарантувати, що ви знайдете чашу в будь-якому аптечному стилі. Я знаю, що цей продукт гігієни продається в мережі білоруських аптек Adel. У Росії миску можна купити на сайті торгової платформи OZON.
Я рекомендую купити чашку безпосередньо від виробника. Так ви можете звернутися до фахівця, який допоможе підібрати продукт, на основі особливостей вашого циклу і способу життя. Наприклад, ті дівчата, які активно беруть участь у спортивних змаганнях, підійдуть більш жорсткі чаші. Жінки, які віддають народження, швидше за все, використовують більші чаші, ніж у тих, хто ще не має дітей.
р.
Я буду ділитися своїм досвідом. Я вже давно використовую чашку, і я можу сказати з впевненістю, що він розділяє життя до і після. Чашка не тільки не викликає ніяких незручностей, але, навпаки, створює відчуття, що не існує критичних днів. Це чудовий!
Не кожна дівчина буде дратувати використовувати менструальні чашки, і це нормально. Альтернативою можна придбати
спеціальна абсорбційна білизна. На межі є захисна мембрана, яка зберігає вологу і дозволяє шкірі дихати. Завдяки спортивному стилю, нижню білизну не перешкоджає руху на всіх. Ви можете грати в спорт і інші повсякденні заходи без побоювання витоку.
Є різні моделі цієї білизни. Наприклад, захисна ковтати можна по всій висоті від живота до нижньої спини або починаючи від дна живота і до нижньої спини. Вважається, що менструальна білизна найкраще підходить для носіння протягом перших і останніх критичних днів. Однак це залежить від кількості.
Краще мати принаймні 2 пари трусики на 1 цикл. Після використання пральня слід замочити в холодній воді, а потім промити звичайним способом для вас.
Ще одна альтернатива одноразовим жіночним гігієнічним продуктам -
багаторазові колодки. Часто вони виготовляються з бавовни, щоб шкіра буде дихати. Продукт не містить синтетичних смол і ароматів. І це врятує вас від можливих алергій (з одноразовими засобами це відбувається) і подразнення.
Відмінні бавовняні колодки поставляються в різні довжини і щільність. Вони легко миються вручну з звичайним милом. Щоб використовувати їх в домашніх умовах, достатньо мати запасний майданчик і спеціальну косметику на блискавці. Не пропустіть вологу або запахи.
Якщо ви готові змінити своє життя, але поки ви боїтеся використовувати менструальну чашку, починайте невеликий. Купити кілька багаторазових колодок і подивитися, як вони демонструють на практиці. Звичайно, існують інші варіанти заміни жіночої гігієни. Тут, наприклад, весь відео-підручник від Катерини Любимової, блогера з мільйонною аудиторією. Це створення виглядає досить смішно, але вже зібрано більше 8 тис. вподобань.
Як ви збираєтеся замінити одноразові колодки і тампони?