Ута кам'яні гриби

Якщо ви відїдете з міста Пайдж тридцять кілометрів на північний захід, опустіть машину в непристойний паркувальний лот на боці дороги і прогуляєте ще одну половину милою на північ, вздовж потоку намотування, обтяжуючи на корені напівсушених чагарників і знизивши щиколотку в в'язкому піску, можна піти в неймовірний сад кам'яних грибів.

Тут Кратор трохи відпочиває і копчена неперевершена трава. Я не розумію, як всі ці камені зберігаються, тому що вони виготовлені з звичайного м'якого піском. Так м'який, що поверхня під стопою практично дихає, а нігть залишає позначку на поверхні природних установок.

Так, Рім Rock Hoodoos. Два кольори переважають: піщано-біло-жовтий і глино-брикетно-червоний. І глина-цегла так цегла, що спочатку я думав, що десь тут є кераміка майстерня. Як природа зуміла так чітко відокремити ці два кольори, щоб зробити межу між ними, щоб запобігти дифузії одного в інший, запобігти масі від змішування в монотонну сірку - я не розумію! Також, як не розуміти, як ці кам'яні гриби утворилися капелюхи і пережили в цей день. Галузіногенне місце, незвичайні натуральні скульптури, ілологічні кам'яні конструкції.

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби р.

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби

Ута кам'яні гриби р.

Ута кам'яні гриби