Ута кам'яні гриби

Якщо ви відїдете з міста Пайдж тридцять кілометрів на північний захід, опустіть машину в непристойний паркувальний лот на боці дороги і прогуляєте ще одну половину милою на північ, вздовж потоку намотування, обтяжуючи на корені напівсушених чагарників і знизивши щиколотку в в'язкому піску, можна піти в неймовірний сад кам'яних грибів.

Тут Кратор трохи відпочиває і копчена неперевершена трава. Я не розумію, як всі ці камені зберігаються, тому що вони виготовлені з звичайного м'якого піском. Так м'який, що поверхня під стопою практично дихає, а нігть залишає позначку на поверхні природних установок.

Так, Рім Rock Hoodoos. Два кольори переважають: піщано-біло-жовтий і глино-брикетно-червоний. І глина-цегла так цегла, що спочатку я думав, що десь тут є кераміка майстерня. Як природа зуміла так чітко відокремити ці два кольори, щоб зробити межу між ними, щоб запобігти дифузії одного в інший, запобігти масі від змішування в монотонну сірку - я не розумію! Також, як не розуміти, як ці кам'яні гриби утворилися капелюхи і пережили в цей день. Галузіногенне місце, незвичайні натуральні скульптури, ілологічні кам'яні конструкції.

р.

р.

69

, Україна