Так що кущі помідорів ростуть здоровими, в кожному отворі я висипаю одну ложку порошку.

«Планування томатів в отворах – делікатна справа. Якщо ви знаєте основну секрет, помідори затоплять урожай! говорить мій сусід і squints. «Для того, щоб томатні кущі виростали здоровими, заливають одну ложку цього порошку в кожну дірку. Результат перевершує всі очікування!

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, що кинути в отвір. томатна посадка для щедрого врожаю. Помідори не переносять помилок!

Посадка томатів в отвори «Ви любите солодкі томати?» Я дуже! І вони вдома замість цукерок. З мого раннього дитинства з моїми бабусями, я провів багато часу в ліжках. І, звичайно, на помідорах, ймовірно, більшість з усіх - помідори були гордістю, так як кажуть, до заздрості наших сусідів.

Я отримав їх прямо зараз! І в технології вирощування я нічого не змінив, так як я був дитиною. Помідори смачні, є багато з них і найголовніше - вони екологічно чисті! - сусід Микола Петрович почав ділитися своєю мудрістю.

Щоб отримати вражаючий КультураНеобхідно надати їм правильне харчування. І краще починати з моменту висадки розсади у відкритий грунт. На першому етапі посадки томати просто потрібні фосфори.

Саме цей елемент, який впливає на зростання і розвиток кущів, прискорює дозрівання фруктів і формування яєчників, а також подає кореневу систему.

Добрива фосфорний Можна відразу викласти в отвори при посадці томатних кущів. За допомогою такої годівлі розсаду виростуть міцні і здорові, крім того, фосфор матиме позитивний вплив пізніше на плоди самих помідорів - вони з'являться на кущі багато, цукрів і великих.

До речі, перегодовування таких помідорів не вийде. Заводи беруть стільки, скільки вони потрібні. Багато хто приймається як корм фосфору придбані добрива, радимо поставити в отвори будь-яку рибу або рибу.

«У кожному отворі досить одна ложка такого годування!»

Також в збитому отворі з землею і гумусом сусід порадував додати щіпкаА потім висаджувати помідори. «Я ще поливаю світлому розчині марганцівки, це кінець посадки.

В процесі вирощування я розпушений і один раз кожні 2 або навіть 3 тижні годівля розбавленим мульлетом за швидкістю одного літра на 10 л води. Звісно, я знаю, як застосувати сучасні методи, але я хочу, що ностальгія дитинства, яка залишалася в пам'яті разом з моїми блискучими садівниками, мій бабуся і дід!

р.

Я також рекомендую вам дізнатися, чому це корисно, щоб вичавити томати і рослини сусідів нижче. У цьому році я буду використовувати цю ж технологію знову!

Хочу кожен садівник Культура смачні томати! А що годувати рослини при посадці томатів в отворах?