13
Що корисною капустою, зліва після приготування салату
Цей салат капуста І не буде занадто лази, щоб нарізати огірок навіть вночі. Так як виходить, щоб бути дивним, як добре, і всі завдяки секретним інгредієнтам, який робить звичайний салат капусти особливим.
Багато господині - це заготовка рецепта соковитого капусти салату, щоб побудувати літо! Я вже знаю один, і я хочу поділитися з вами. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. капуста з ікрою підлокітника. Бюджетний низькокалорійний договір!
р.
Салат з капустою з маслом Інгредієнти
Підготовка
Для того, щоб не пропустити нічого і отримати якомога простіше з процесом, ми пропонуємо дивитися авторське відео Василя Ємельяненка, в якому він демонструє цей популярний рецепт в максимально докладному вигляді.
про:blank
Також я пропоную, як зробити смачний салат з брокколі. При бажанні можна використовувати низькожирний йогурт замість сметани і майонезу. Смак не страждає. За допомогою вітамінізованої та некальорійної страви можна вносити вітамінизовані страви.
Цей салат з капусти з вершковим маслом і ікрою полока буде таким же для вас вітамінний акумуляторВсе потрібно після довгої зими. З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Салат легко приготувати, бюджет в складі і одночасно смачно і ароматично. Дуже рекомендую!
Багато господині - це заготовка рецепта соковитого капусти салату, щоб побудувати літо! Я вже знаю один, і я хочу поділитися з вами. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. капуста з ікрою підлокітника. Бюджетний низькокалорійний договір!
р.
Салат з капустою з маслом Інгредієнти
- 150г капуста
- 2 дрібні огірки
- зелена цибуля
- Латинки
- 1-2 ст.л. оливкової олії
- 2 ч.л. pollock ікра
- сіль
- сік лимона
- 1–1.5 ч.л. збочений кунжут
Підготовка
- Вимити капусту і тонко нарізати короткою соломкою. Поставте в чашу.
- Огірки також промивають, а потім нарізають спочатку в тонкі пластини, а потім соломкою. Додати огірки до капусти.
- Зріжте зелену цибулю в тонкі кільця. Не переборщити з цибулею, подивіться на свій смак. Також при бажанні до цього салату можна додати трохи петрушки або олівець. Габаритний зображення
- Заощаджуйте салат за смаком і додайте трохи лимонного соку або сік вапняний, але краще відмовитися від оцту в цьому салаті. Якщо немає лимона або лайма, можна взяти апельсиновий або мандариновий сік. Смак буде злегка солодкий, але цікавий своїми силами.
- І тепер ми переходимо на основну особливість салату - пололок ікра. Цей інгредієнт, який дає капусти салат пряний і нетривіальний смак. Залийте салат оливковою олією і посипте злегка відсмаженим кунжутом. Дивитися його.
- Саме це, капуста салат. Полотно І огірок готовий. Бодибилдерши!
Для того, щоб не пропустити нічого і отримати якомога простіше з процесом, ми пропонуємо дивитися авторське відео Василя Ємельяненка, в якому він демонструє цей популярний рецепт в максимально докладному вигляді.
про:blank
Також я пропоную, як зробити смачний салат з брокколі. При бажанні можна використовувати низькожирний йогурт замість сметани і майонезу. Смак не страждає. За допомогою вітамінізованої та некальорійної страви можна вносити вітамінизовані страви.
Цей салат з капусти з вершковим маслом і ікрою полока буде таким же для вас вітамінний акумуляторВсе потрібно після довгої зими. З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Салат легко приготувати, бюджет в складі і одночасно смачно і ароматично. Дуже рекомендую!
Великий Хлебніков не тільки пророкував події 1917 року, він залишив нам багато повідомлень про майбутнє у вірші.
Щоб відволіктися від новин, запитайте всі інші хитрі питання, чоловік завжди виграє.