9
Імбирний пряник, крихкий і ніжний, який буде готовий в блендері очей
Простий рецепт пряників був запеклий на гіпсовій Галині. Всі інгредієнти доступні, і процес приготування займає мінімум часу. Але найголовніше, що сам пряник є дивом того, наскільки добре: ароматний, крихкий і ніжний. Після того, як намагатися їм вперше, я зрозумів, що я не буду знову їхати з покупками. Ваше ім'я!
Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться рецептом гіпсового пряника, який буде готовий в блендері очей. Я варю для сім'ї з задоволенням!
Простий рецепт імбирних інгредієнтів для заварного тіста
Тест інгредієнти
Глазові інгредієнти
Підготовка
Ми також пропонуємо перегляд цього відео рецепта від Галина себе, так що не тонкощі приготування втечу вашої уваги.
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з простим рецептом для домашнього пряника на кефірі. Дуже мало часу, але для сім’ї «День народження» став справжнім святом!
До речі, я також зроблю пряники на меді і цукровому сиропі. Ну, якщо додати м'ятні краплі, ви отримаєте м'ятний пряник. Я просто не додаючи какао.
Обов'язково тримати цей простий. пряникий Довірте мене, це тістечка врятує вас більше ніж раз!
Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться рецептом гіпсового пряника, який буде готовий в блендері очей. Я варю для сім'ї з задоволенням!
Простий рецепт імбирних інгредієнтів для заварного тіста
- 100г цукру (4 ст.л.)
- 100 мл води
- 40г борошна (2 ст.)
- 10г ванільний цукор
Тест інгредієнти
- 150г борошна
- 40г какао
- 10г розпушувач
- 3 ст.л. рослинної олії
Глазові інгредієнти
- 100 г цукрового порошку
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л.
Підготовка
- Спочатку потрібно зробити тісто. Покласти цукор в горщик і залити водою. Нехай сироп варимо.
- Покладіть ванільний цукор і борошно в мисці. Залийте сироп. Стовбур з силіконовою лопаткою до однорідності. Нехай тісто охолоне до кімнатної температури. р.
- Застуда. свінгери Додати какао, розпушувач і борошно. Змішайте тісто. Наприкінці заливаємо рослинне масло в тісто. Руки для збору тіста в просвіті (в консистенції вона повинна бути як пластилін). 942957
- Розгортаємо тісто близько сантиметрової товщини. За допомогою скляних або печива прес-форм вирізати муги з тесту. Зберіть решту тіста знову в помаху і зробіть те ж саме.
- Перемішайте бісквітні заготовки на сковороду, покриту пергаментним папером. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 10-12 хвилин.
- Для глазур Змішайте цукрову пудру з лимонним соком і водою. Прохолодити пряники з великою кількістю глазурі. Нехай пряники замочуються в глазурі і подають його до столу. Бодибилдерши!
Ми також пропонуємо перегляд цього відео рецепта від Галина себе, так що не тонкощі приготування втечу вашої уваги.
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з простим рецептом для домашнього пряника на кефірі. Дуже мало часу, але для сім’ї «День народження» став справжнім святом!
До речі, я також зроблю пряники на меді і цукровому сиропі. Ну, якщо додати м'ятні краплі, ви отримаєте м'ятний пряник. Я просто не додаючи какао.
Обов'язково тримати цей простий. пряникий Довірте мене, це тістечка врятує вас більше ніж раз!