56
Порада родичів з сиром на заварі кожного Великодня, сім'я спадкоємця, не рецепт
Великодня без дріжджів Одне з основних страв святкового столу на бенкеті відкликання Господнього! Раніше в Росії господиня лікувала підготовку такого Великодня особливо рясно: вони обрали кращі свіжі продукти - сир, сметана, вершкове масло, цукерки, родзинки або горіхи.
Сьогодні видання. "Сайт" Вони підкажуть вам, як зробити багатий торт. бразилкий Пиріг блажен!
77463.
Пасхальний сир без дріжджів Склад
Підготовка
Щоб отримати більш детальний вигляд бразилкиДивіться відео з кулінарного каналу «Смаколик.yua Марія Міхалченко». Є багато розумних і перевірених рецептів на своєму каналі!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкціями приготування незвичайного сиру Великодня з маком. Неможливим є розбити!
Великодній сир без дріжджів, його готують просто і без зайвих смужок, і результат обов'язково перевищить всі ваші очікування. Це мій четвертий або п'ятий час, використовуючи цей рецепт. Цей шедевр радує всіх рідних!
Сьогодні видання. "Сайт" Вони підкажуть вам, як зробити багатий торт. бразилкий Пиріг блажен!
77463.
Пасхальний сир без дріжджів Склад
- 500г жир обрізається
- 2 яйця
- 100мл кремовий
- 100г цукру
- 100г рослинної олії
- 1 ч.л. ванілі
- 100г сушених фруктів
- 15–20 г шоколаду (за бажанням)
Підготовка
- Цукор, ванільний, яйця і жирний крем (33%) заливають в стейк з товстим дном. Поміряйте його на однорідність. Варіть на невеликому вогні, постійно помішуючи. Крем повинен варити і стати густим. Покрийте готовий крем з харчовою плівкою і залиште на охолодження.
- Краще взяти сир жирним, ідеально домашній. Додати розм'якшене вершкове масло і тепло, але не спекотний крем. Ударьте блендер на однорідність.
- Додати ваші улюблені сушені фрукти і горіхи. Поміряйте його на однорідність. Автор рецепта пропонує взяти висушені вишні і мигдальні пелюстки. Сухі плоди необхідно попередньо промити і сушити. р.
- Щоб сформувати Великодню, візьміть пластикову силіконову доріжку і покладіть її вниз на зручну широку страву так, щоб сиритися потім протікає в цю страву. Покладіть два або навіть три шари чистого і мокрого марлі. Періодично торкніться маякону на столі так, щоб сир краще втирають і повітряні бульбашки вийшли. Заповніть трекер до вершини. До речі, замість спеціальної форми можна використовувати звичайний сито.
- Покрийте верх пучок марлі. На вершині Великодня необхідно розмістити будь-яку поверхню (наприклад, пластину) і масу (використовую банку огірків). Під жаком Великодня необхідно в холодильнику більше 10 годин. Не забудьте періодично злити сироватку.
- Наприкінці зазначеного часу беремо сир з холодильника. Поверніть її над тим, щоб пластина була на дно. Ретельно видаліть форму і потім марлю. При бажанні Великодня можна прикрасити плавленим шоколадом і фруктами. Підберіть декор до смаку!
Щоб отримати більш детальний вигляд бразилкиДивіться відео з кулінарного каналу «Смаколик.yua Марія Міхалченко». Є багато розумних і перевірених рецептів на своєму каналі!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкціями приготування незвичайного сиру Великодня з маком. Неможливим є розбити!
Великодній сир без дріжджів, його готують просто і без зайвих смужок, і результат обов'язково перевищить всі ваші очікування. Це мій четвертий або п'ятий час, використовуючи цей рецепт. Цей шедевр радує всіх рідних!
Старий вік не запасний навіть Kate Middleton, зрозуміти типи старіння
Я не обсмажую на олії за принципом, я відправляю драніки, щоб випікати в духовці.