Чому американська аудиторія критикує фільм «Москва не вірить у сльози»

Радянський кіно "Москва не вірить у сльози" У 1980 році став лідером оренди - близько 90 мільйонів людей побачили її. А у 1981 році мелодрами навіть присуджено Оскар у номінації «Кращий іноземний фільм».

Сьогодні видання. "Сайт" На заході були негативно сприймені персонажі екрана, які так люблять радянську аудиторію. І зробив Гош, відігравав Олексій Баталов, реально заслуговують критики?

Кіно "Москва не вірить у сльози" Звісно, фільм Володимир Меншов став дуже успішним. У СРСР та за кордоном отримала аудиторія. Навіть сьогодні такий фільм може спостерігатися і переглянуті інтересами.

Тим не менш, сучасний глядач, який принаймні трохи дивиться, що відбувається на екрані, напевно, побачить багато дивних речей. Особливо дивно – поведінка основного персонажа – Гоші. І він не приємно здивує.

Цікаво дивитися реакцію і коментарі американських глядачів, які вирішили подивитися фільм від початку до кінця. Як вони реагують?

1. Важко вірити, що я провів два і півгодинні на плівці, в кінці якого Катерина відповіла цим Гоша. Він непристойний сексист. Я так шкода за неї, Іда поділилася враженнями.
  2. «Красливий постріл, талановитий і смачний, але повідомлення мені, відверто, абсолютно неприпустимо. Чому ми не можемо орієнтуватися на дружбу цих жінок? А замість години, ми спостерігали одною матір'ю намагатися виконувати себе, піддаючи себе в дивний хлопець. Це важко назвати його що-небудь, але патриархальний пагорббіло, Дженні переглянуті.

3. “Що страшний нарковіст це Гоша! Що має безглуздий задум і подразнення. Я просто впевнений, що він буде справжнім святом в житті сім'ї. Не дивно, що фільм має такий фінал, сказав Софія.

Дійсно, сучасні люди не хочуть сприймати Гоша. Хоча Баталов відігравав велику роль, але характер і поведінка фіксатора, який пішов до Катерини, важко назвати прийнятним.

Гоша діє безперечно. Він потім намагається зробити гарне враження, потім опанує чужий будинок, потім робить його коханою апологією. Він вирішує все, що він чоловік.

Звісно, в той час фільм був знятий і дебютований на екранах, світ був різним. Сьогодні радянські народи далеко від багатьох питань, які так і не вимагають західних глядачів. Таким чином, в певній мірі зображення Катерини і зображення Гоші можна зрозуміти.

Ви любите цей фільм? Чи прийнятна для тебе поведінка Гоші?