13
За цим рецептом польський торт «Карпатський» виходить навіть від дівчинок
Сьогодні на порядку денного - простий рецепт приготування заварного торта. Я дуже люблю цей торт. Дуже схожий на одного великого прибутку. Верхній і нижній - два шари заварного тіста, а посередині - приголомшливо ніжний крем. Подаруйте коханим і запікайте цей торт разом!
Я впевнений, що торт "Карпатський" ідеально підходить для романтичної вечері. А цей десерт можна порадувати коханим. Я не можу поділитися з кимось! Ось що нам потрібно зробити найсолодший ласощі:
Тест інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Ви можете побачити рецепт цього чудового торта нижче:
про:blank
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чудово солодкий величезний прибуток, безумовно, зробить вас забути про всі неприємності і судоми принаймні кілька годин. Поділіться з нами Вашими враженнями в коментарях!
Я впевнений, що торт "Карпатський" ідеально підходить для романтичної вечері. А цей десерт можна порадувати коханим. Я не можу поділитися з кимось! Ось що нам потрібно зробити найсолодший ласощі:
Тест інгредієнти
- 4 яйця
- 100г борошна
- 100 мл води
- сіль
- 80г вершкове масло
- 100 мл молока
Вершкові інгредієнти
- 600 мл молока
- 2 яйця
- 6г ванільний цукор
- 200г вершкове масло
- 60г кукурудзяний крохмаль
- 160г цукру
- 20г какао
- 30г цукровий порошок
Підготовка
- Заварне тісто тільки важко приготувати. Дуже просто потрібно трохи уваги. У невеликий горщик або сотеїнка, прогрійте вершкове масло, додавши сіль, воду і молоко до неї. Як тільки масло стає рідиною, потрібно акуратно залити борошно в ємність. У цей час вогонь повинен бути невеликим, а маса повинна бути постійно перемішується.
- Чи запускається тісто в ємність? Це сигнал, який потрібно залити його в чашу і почати додавати яйця. Спочатку додайте одну і ретельно перемішайте. Також додайте ще три яйця. Не забудьте перемішати тісто весь час.
- Для випікання тістечок необхідно два знімні форми. Тісто поділяють на дві частини і заливають на форми, задаючи їх хлібопекарським папером. Торти для випічки повинні бути при температурі 200 градусів за півгодини, після чого вони повинні бути повністю охолодженими.
- Поки тістечка випікають і охолоджують, можна приготувати вершки. У контейнері змішайте 2 яйця, ванільний цукор і звичайний цукор. У сковороді нагріти 600 мл молока і відправити половину до яєчної суміші. Змішайте молоко і яйця з цукром акуратно.
- Тепер залийте цю масу на сковороду до решти молока. Доведіть крем до густої консистенції на повільному вогні, постійно помішуючи його вінком. Готовий крем охолоджують до кімнатної температури, а потім відправляють в холодильник.
- Змішайте вершкове масло і збийте його блендером до білого. Олія трохи збільшиться в обсязі, після чого її необхідно змішати з вершками і збитими в блендері. р.
- Найпростіше зробити торт. Уважно покладіть вершки на першу заварену скоринку, і покладіть другий зверху. Натисніть зверху трохи і залиште торт в холодильнику на пару годин. Готовий десерт можна щедро посипати цукровою пудрою і какао-порошком. Бон привіт!
Ви можете побачити рецепт цього чудового торта нижче:
про:blank
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чудово солодкий величезний прибуток, безумовно, зробить вас забути про всі неприємності і судоми принаймні кілька годин. Поділіться з нами Вашими враженнями в коментарях!
Чому ви не повинні прочитати новини в будь-який день і як ми можемо самі від цієї шкідливої звички
За словами Олександра Невзорова, Україна буде популярною країною протягом тривалого часу.