19
Європейки залишають смажену картоплю, замінюючи жирні страви з смачною альтернативою
Європейки відмовляється від смаженої картоплі, замінюючи жирну страву смачною альтернативою. Картопля з беконом У духовці не залишить байдужим навіть найвибагливіших гурманів - випробувано на практиці!
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам підготовка замість смаженої картоплі. Виснаження з вершковим маслом так виснажливе!
Картопля з беконом в духовці Інгредієнти для картоплі
Салатні інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з цим рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу «Я готую вдома смачно». На цьому каналі є багато розумних рецептів, які з'являються вперше і hurrah!
Редакційна колегія Також пропонуємо ознайомитися з рецептом запеченої картоплі «Гармошка» з ковбасою. Для тих, хто хоче добре харчуватися, без особливих зусиль.
Для приготування цієї простої страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів і трохи фантазії! Картопля з бекону в духовці може виконувати Закуска Для м'ясних страв, і разом з салатом ця страва стане відмінною вечерею, навіть на свята.
Як вам подобається рецепт, ви будете робити це лікування для вашого будинку?
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам підготовка замість смаженої картоплі. Виснаження з вершковим маслом так виснажливе!
Картопля з беконом в духовці Інгредієнти для картоплі
- 7 картопля
- 1 ч.л. сухого часнику
- 1 ч.л. сухого кропу
- 200г шинка або беккон
- 100г вершкове масло
- сіль, перець за смаком
Салатні інгредієнти
- 300г сир
- 1 морква
- 6 варених яєць
- 1 солодкий перець
- сіль, перець за смаком
- майонез
Підготовка
- Промийте картоплю. Вимкніть кожну картоплю невеликий шматок у вигляді трикутника. Покласти картоплю в каструлю, залити окропом, довести до кипіння, а потім варити ще 15 хвилин.
- Вода з картоплі зливається, кладуть картоплю на миску, змащують рослинною олією. Вирізати частину картоплі також змащують рослинною олією. Продам його і за смаком. Також посипаємо картоплю сухим часником і кріпимо.
- Наріжте вершкове масло в тонкі бруски. Вирізати беконом. Кожен бар олії прокладений в середині картоплі, а потім покласти 4-5 штук бекону на олії.
- Поставте запіканка з картоплею в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки. За 35 хвилин.
- Під час запікання картоплі можна приготувати салат для неї. Заварити яйця.
- На середній тертці, подрібнити моркву і сир. Наріжте перець тонкими кільцями. Поставте всі інгредієнти в чашу. Також натирають варені яйця на тертці. Продам його і за смаком. Додайте майонез до смаку, і перемішайте салат приємно. Габаритний зображення
- Готовий. картопля Покладіть її на пластину і візьміть її злегка посередині виделкою. Подаємо картоплю і салат. Бодибилдерши!
І познайомитися з цим рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу «Я готую вдома смачно». На цьому каналі є багато розумних рецептів, які з'являються вперше і hurrah!
Редакційна колегія Також пропонуємо ознайомитися з рецептом запеченої картоплі «Гармошка» з ковбасою. Для тих, хто хоче добре харчуватися, без особливих зусиль.
Для приготування цієї простої страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів і трохи фантазії! Картопля з бекону в духовці може виконувати Закуска Для м'ясних страв, і разом з салатом ця страва стане відмінною вечерею, навіть на свята.
Як вам подобається рецепт, ви будете робити це лікування для вашого будинку?
У зв'язку з народженням третьої дитини мій чоловік став холодним для мене, хочу зрозуміти його і поліпшити ситуацію в сім'ї.
Професії Карпатського молофа Стефана Овена про Україну