Спробуйте смажити менше, але від «Кефірних паличок» не можна відмовитися, улюблені сімейні закуски

Не прокручуйте новинку сьогодні і займіть трохи перерву з хустлі і бешти світу. Ми пропонуємо вам смачні страви та приємні страви. І це не займе багато варити. Домашні сирні палички на кефірі Чудова ідея для обіду, вечері або просто закуски. Наприклад, я люблю готувати їх і збити їх як за допомогою щік, так і для перегляду улюбленої серії. Дорогі!

Спробуйте смажити менше, але від «Кефірних паличок» не можна відмовитися, улюблені сімейні закуски

Домашні сирні палички Я любив цей рецепт, тому що він дуже простий. Тісто готують швидко, а потім справа невелика - обсмажити сирні палички і насолоджуватися. Хочу попередити, що страва досить жирна, так як тісто обсмажують практично в глибокому обсмажуванні. Але іноді ви можете поперчити себе і додому!

147768

інгредієнти
  • 250мл кефір
  • 100г твердий сир
  • 2 яйця
  • 450г пшеничного борошна
  • 10г розпушувач
  • 1 ч.л. солі і цукру
  • зелений
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Спочатку збийте яйця в глибоку миску. Блискавка не потрібна для цього, досить обробити себе звичайним виделкою. Потім залийте кефір в яйця, додайте сіль і перемішайте. Потім додайте цукор і перемішайте його знову. Спробуйте смажити менше, але від «Кефірних паличок» не можна відмовитися, улюблені сімейні закуски

2. Содієвий твердий сир на дрібній тертці і додайте в яєчно-кефірну суміш. Зелені (наприклад, петрушки) дрібно порізати, а також додати в тісто. Поєднайте всі інгредієнти до однорідного стану.
  3. Додайте борошно і тісто до тесту: спочатку виделкою, потім руками. Тісто приклеїться злегка до рук - це нормально. У цьому випадку не потрібно додавати більше борошна, інакше сирні палички вийдуть занадто щільні.
  4. Формуйте м'яч з тіста і перемістіть його на поверхню кухні посипати борошном. Порошок тіста з борошном з усіх боків і розкачати її на велику площу або прямокутник не більше 1 см товщини. Далі з пісочкою ножем, якщо у вас є один, наріжте тісто на смуги тієї ж довжини і ширини. Спробуйте смажити менше, але від «Кефірних паличок» не можна відмовитися, улюблені сімейні закуски

Веб-сайт

5. У великій сковороді прогрійте рослинне масло. Я не вказала кількість олії, так як це залежить від розміру вашої сковороди. Потрібно бути достатньо, щоб практично повністю покривати сирні палички. Поставте всі заготовки на середньому вогні з 2 сторін до золота. Готові палички покласти на паперовий рушник для видалення зайвого жиру. Боже! Спробуйте смажити менше, але від «Кефірних паличок» не можна відмовитися, улюблені сімейні закуски

Веб-сайт

Якщо ви не любите такі жирні страви, домашні сирні палички можна запікати. Я думаю, що буде достатньо всього 15-20 хвилин в духовці при температурі 180 градусів. Я раджу змастити кожну паличку збитим жовтком перед випіканням. Не менш смачний і ароматний!

Також на нашому сайті ви знайдете безліч інших варіацій приготування сирних паличок. Ось рецепт моєї колеги Анастасія Чубар. У ній готують помади з додаванням вершкового масла. В результаті вони більше хрустких і твердих.

Сирне тісто на кефірі є універсальною основою для приготування різних страв. Як це зробити, ви будете знати за посиланням. Я також пропонуємо вам смачні смажені торти.

Якщо ви готуєте домашні сирні палички за цим рецептом, обов'язково поділіть огляд в коментарях. Бон привіт!