10
Я отримаю пару сорочок, знаючи, що цей салат буде змащувати столик першим.
Моя мама не має серця в її країні. Він вирощує все в світі, робить скручки від врожаю, які він потім передає нам в величезну кількість. І якщо все їсти весело, то ніхто не любить лески. Але кинути його далеко патологічний, бо мій мама-в-право кладуть так багато роботи в ньому. Так я дізнався, щоб зробити салат з марками і цибулею. Він збитий як щік!
Редакція "Сайт" Повідомляємо Вам рецепт цього шедевра салату. В кінці буде відео з повним процесом приготування, рекомендуємо дивитися.
Салат з марками та цибулею Інгредієнти
Підготовка
Ось відео, що дає вам докладні інструкції.
про:blank
Все правильно, ваш ідеальний салат готовий, ви можете послужити його на столі. Цей незвичайний салат з огірками і цибулею підходить для свята і для кожного дня. Як виглядає простий продукт, але смак чудовий. Це може бути повноцінною вечерею, оскільки вона має багато білка. Виходить, щоб бути серцем, якщо ви їсти з домашнім свіжим хлібом.
Моя родина любила цей салат вперше. Смак огірків не дуже виражений, тому їм подобається. Навіть мій мама-в-одному оцінив, що ми з'ясували, як їсти її огірки. Тепер сім'я повна, і робота коханої матері-в-завдя не було. Я також поділився рецептом салату cilantro. Дуже рекомендую!
Які улюблені салати вашої родини?
Редакція "Сайт" Повідомляємо Вам рецепт цього шедевра салату. В кінці буде відео з повним процесом приготування, рекомендуємо дивитися.
Салат з марками та цибулею Інгредієнти
- 1 цибулина
- 2 морква
- 5-6 марлі
- 1 кв.м. кв.
- оливкова олія
- зелений
- пердят
Підготовка
- Спочатку ріже лука дрібно. Обсмажуємо її оливковою олією до золотистого.
- Змийте моркву. Надішліть каструлю на цибулю. Пришийте овочі одночасно. Додати перець і перемішати. Дайте мені трохи охолонути.
- Тепер ріжемо пальці невеликими кубиками. Надішліть його на холодні овочі.
- Потім виріжте зелень. Зазвичай беремо петрушки і зелену цибулю, виходить дуже ароматним. Відправте зелень салату.
- Надішліть квасолю там, спочатку зливаючи рідину з неї. Все ретельно перемішати. Не потрібно робити салат, він смачний без нього. Сіль краще не додавати, огірки роблять свою роботу.
Веб-сайт
Ось відео, що дає вам докладні інструкції.
про:blank
Все правильно, ваш ідеальний салат готовий, ви можете послужити його на столі. Цей незвичайний салат з огірками і цибулею підходить для свята і для кожного дня. Як виглядає простий продукт, але смак чудовий. Це може бути повноцінною вечерею, оскільки вона має багато білка. Виходить, щоб бути серцем, якщо ви їсти з домашнім свіжим хлібом.
Моя родина любила цей салат вперше. Смак огірків не дуже виражений, тому їм подобається. Навіть мій мама-в-одному оцінив, що ми з'ясували, як їсти її огірки. Тепер сім'я повна, і робота коханої матері-в-завдя не було. Я також поділився рецептом салату cilantro. Дуже рекомендую!
Які улюблені салати вашої родини?
Американський режисер Анімація Фукунага прийшла до України як волонтера та веде військовий блог
Чому ми любимо фільм Марка Захарова на основі гри Євгена Шварца «Дракон»