Я знаю рецепт кращих курячих крильця в світі, я варю в домашніх умовах в каструлі.

Я знаю рецепт кращих курячих крильця в світі. панчохий Курячі крильця в соусі вийдуть як ресторан "Діксі" за рецептом Чай Кохен.

Після того, як час, будучи в Ізраїлі, спеціальна висота була приїжджати до Діксі після вечірки в 2 ранку і заточувати величезну частину таких крилах. Однак зміни часу, нічні вечірки в минулому, тому ми приготуємо в домашніх умовах!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки куряче крило за рецептом талановитого шефа Хайм Кохен. Унікальний смак!

Курячі крила в соусі Інгредієнти
  • куряче крило
  • 70 мл води
  • 100г вершкове масло
  • 2-3 зуба. Кошик
  • 40г солодкий соус Чилі
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Вимийте курячі крила, висушіть їх і наріжте на 3 частини. Не забудьте посолити його!

2. Покладіть крила на горщик пергаментного паперу. Відправте крила в духовку на 180 градусів за 15 хвилин. Але краще смакувати, якщо обсмажити їх на сковороді. Дуже в каструлі!

3. Подрібніть часник ножем заздалегідь або потріть його на тертці.

4. Для соуси Змішайте воду з рослинною олією, розчавленим часником і соусом Чилі. Продам його і за смаком. Поміряйте його на однорідність. Залийте соус в каструлю. р.

5. Нагрійте соус в каструлі, а потім викладіть готові крила в ньому. Зігріваємо крильця в соусі, енергійно дозріває до повного покриття.

6. Готові крила можна їсти як гарячими, так і холодними. Бон придаток!

Я також раджу ознайомитися з рецептом курячих крильця в хлібопекарському хлібі. Незвичайно хрусткий смак не залишить байдужим нікого!

Курка. соус-свінгер Це дуже апетитна страва для дому та великої компанії. Кожен гість буде приємно!

Як ви готуєте крила, у вас є улюблений і перевірений рецепт?