Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

Американські млинці в поєднанні з медом є одним з моїх сніданокй Афіша та Канада, але вони чудово вкорінилися в українській кухні. Найуспішніший рецепт знайшов Лілія Звіт, за який вона дуже вдячна. Млинці з'являються пишними, рожевими і ароматними!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Американські млинцій Випікайте їх в сухому каструлі, не додаючи олії!

Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками р.

Американський млинець інгредієнти
  • 250 мл теплого молока
  • 2 яйця
  • 10г розпушувач
  • 80г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 300г борошна

Підготовка
  1. Покладіть яйця в чашу, додайте звичайний і ванільний цукор. Розімніть вінок до розчинення. Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

2. Залийте тепле молоко, перемішайте до однорідної. Температура молока становить близько 40 градусів. Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

3. У двох підходах додайте просіяне борошно і розпушувач. Стирайте і додайте рослинне масло. Останнім необхідно, щоб млинці не прилипали до каструлі під час приготування. Тісто виходить досить рідко. Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

4. Теплі млинці в сухому каструлі з двох сторін до готовності. З цієї порції близько 12-15 панкейк. Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

5. Це, млинці Готовий. Бон придаток! Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

Як видно, американський млинець Дуже докладно. Не забудьте подивитися відео з Лілії Звіт з процесом приготування таких млинців. Дуже рекомендую!

про:blank

Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати млинці з гарбуза пюре. Замість цукру в рецептурі - мед, але можна додати цукор. Не боятися спробувати і експериментувати.

Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

Я не знаю, чому ви повинні йти до Америки, якщо ви дійсно млинці Ви можете приготувати в домашніх умовах! Ви можете подавати їх медом, варенням, муселією, карамельом або варенням. Цей рецепт дуже простий і продукт завжди на руці.

Вам подобається американський млинці, ви зробили їх перед?