Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками

Американські млинці в поєднанні з медом є одним з моїх сніданокй Афіша та Канада, але вони чудово вкорінилися в українській кухні. Найуспішніший рецепт знайшов Лілія Звіт, за який вона дуже вдячна. Млинці з'являються пишними, рожевими і ароматними!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Американські млинцій Випікайте їх в сухому каструлі, не додаючи олії!

р.

Американський млинець інгредієнти
  • 250 мл теплого молока
  • 2 яйця
  • 10г розпушувач
  • 80г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 300г борошна

Підготовка
  1. Покладіть яйця в чашу, додайте звичайний і ванільний цукор. Розімніть вінок до розчинення.

2. Залийте тепле молоко, перемішайте до однорідної. Температура молока становить близько 40 градусів.

3. У двох підходах додайте просіяне борошно і розпушувач. Стирайте і додайте рослинне масло. Останнім необхідно, щоб млинці не прилипали до каструлі під час приготування. Тісто виходить досить рідко.

4. Теплі млинці в сухому каструлі з двох сторін до готовності. З цієї порції близько 12-15 панкейк.

5. Це, млинці Готовий. Бон придаток!

Як видно, американський млинець Дуже докладно. Не забудьте подивитися відео з Лілії Звіт з процесом приготування таких млинців. Дуже рекомендую!

про:blank

Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати млинці з гарбуза пюре. Замість цукру в рецептурі - мед, але можна додати цукор. Не боятися спробувати і експериментувати.

Я не знаю, чому ви повинні йти до Америки, якщо ви дійсно млинці Ви можете приготувати в домашніх умовах! Ви можете подавати їх медом, варенням, муселією, карамельом або варенням. Цей рецепт дуже простий і продукт завжди на руці.

Вам подобається американський млинці, ви зробили їх перед?