21
Леш американські млинці за рецептом української господині, хорошими панкейками
Американські млинці в поєднанні з медом є одним з моїх сніданокй Афіша та Канада, але вони чудово вкорінилися в українській кухні. Найуспішніший рецепт знайшов Лілія Звіт, за який вона дуже вдячна. Млинці з'являються пишними, рожевими і ароматними!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Американські млинцій Випікайте їх в сухому каструлі, не додаючи олії!
р.
Американський млинець інгредієнти
Підготовка
Як видно, американський млинець Дуже докладно. Не забудьте подивитися відео з Лілії Звіт з процесом приготування таких млинців. Дуже рекомендую!
про:blank
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати млинці з гарбуза пюре. Замість цукру в рецептурі - мед, але можна додати цукор. Не боятися спробувати і експериментувати.
Я не знаю, чому ви повинні йти до Америки, якщо ви дійсно млинці Ви можете приготувати в домашніх умовах! Ви можете подавати їх медом, варенням, муселією, карамельом або варенням. Цей рецепт дуже простий і продукт завжди на руці.
Вам подобається американський млинці, ви зробили їх перед?
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Американські млинцій Випікайте їх в сухому каструлі, не додаючи олії!
р.
Американський млинець інгредієнти
- 250 мл теплого молока
- 2 яйця
- 10г розпушувач
- 80г цукру
- 10г ванільний цукор
- 3 ст.л. рослинної олії
- 300г борошна
Підготовка
- Покладіть яйця в чашу, додайте звичайний і ванільний цукор. Розімніть вінок до розчинення.
- Залийте тепле молоко, перемішайте до однорідної. Температура молока становить близько 40 градусів.
- У двох підходах додайте просіяне борошно і розпушувач. Стирайте і додайте рослинне масло. Останнім необхідно, щоб млинці не прилипали до каструлі під час приготування. Тісто виходить досить рідко.
- Теплі млинці в сухому каструлі з двох сторін до готовності. З цієї порції близько 12-15 панкейк.
- Це, млинці Готовий. Бон придаток!
Як видно, американський млинець Дуже докладно. Не забудьте подивитися відео з Лілії Звіт з процесом приготування таких млинців. Дуже рекомендую!
про:blank
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати млинці з гарбуза пюре. Замість цукру в рецептурі - мед, але можна додати цукор. Не боятися спробувати і експериментувати.
Я не знаю, чому ви повинні йти до Америки, якщо ви дійсно млинці Ви можете приготувати в домашніх умовах! Ви можете подавати їх медом, варенням, муселією, карамельом або варенням. Цей рецепт дуже простий і продукт завжди на руці.
Вам подобається американський млинці, ви зробили їх перед?
Чудовий регулярно відвертий кульбаби, тому жив він до 86 років
Актор Софіко Чиаурелі в Тбілісі назвав тільки Софіко, він знав абсолютно всіх.