41
Чому змащувати буряк з маслом, покласти їх на фольгу і відправити їх в піч?
Базилік хороший, але ви його спробували? песто? Соус буряка ідеально доповнює макарони і м'ясо! Рецепт цього справді чарівного і дуже корисного соусу, з якого ми радіємо цілій родині, був поділений шефом з Латвії. Є багато страв, які доповнюють цей соус!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки песто Яйця і горіхи. Хороша текстура!
Соус буряк
Підготовка
Пропонуємо ознайомитися з 5 оригінальними рецептами соусів, які перетворять страви в їжу богів. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм!
р.
Соус буряка може бути виготовлений або вся в сокуАбо з кешьюзами: перший варіант - бюджет, другий трохи тастер. Також цей соус можна зробити з морквою замість буряка, потім соус жовтий. У версії з морквою можна додати щіпку копченої паприки до неї.
Обов'язково спробуйте зробити цей соус для вашого дому, вони обов'язково оцінять його!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки песто Яйця і горіхи. Хороша текстура!
Соус буряк
- 2 середні буряки
- 4 ст.л. рослинної олії
- сік лимона
- 2 зуба. Кошик
- 1 ч.л. меду
- горіхи, сіль, перець за смаком
Підготовка
- Змийте буряк, загорніть їх у фольгу і запікайте їх або варіть їх.
- Охолодити готові буряки, нарізати на шматки і подрібнити про допомогу блендера. 854810
- Натріть шкірку з лимона, вичавіть сік.
- У мисці блендера також подрібнюють горіхи, часник і вершкове масло, збивають до однорідності. Потім додайте подрібнені буряки, мед, сік і лимонний пілінг. Подивитися його. Приправа до смаку і перемішати знову.
- Це, песто Готовий. Бодибилдерши!
Пропонуємо ознайомитися з 5 оригінальними рецептами соусів, які перетворять страви в їжу богів. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм!
р.
Соус буряка може бути виготовлений або вся в сокуАбо з кешьюзами: перший варіант - бюджет, другий трохи тастер. Також цей соус можна зробити з морквою замість буряка, потім соус жовтий. У версії з морквою можна додати щіпку копченої паприки до неї.
Обов'язково спробуйте зробити цей соус для вашого дому, вони обов'язково оцінять його!
Останнє пропагування Ельдера Ефраима про світовий конфлікт, який буде впливати на кожну країну на землю
Я покладаю пральну мию в шовковому носці кожен раз, я промив її, я покажу вам чому.