14
Фруктові та ароматні бункери для вашого улюбленого чоловіка
Чи не люблять родзинки у випічці? Не проблема! Ви просто не приготували найсолодші для вашої родини. свінгерий У поєднанні з солодким сиром маскарон, в’язниці перетворюються в справжню роботу кулінарного мистецтва. Не пропустіть наш рецепт і будь ласка, ваших близьких з повітряним ласощі!
Нещодавно я розповів вам, як приготувати найсмачніший тісто за простим рецептом. В ній використовуються сухі дріжджі, і сьогодні ми експериментуємо з свіжими дріжджами. Буни з родзинками з дріжджового тіста вийдуть навіть якщо ви ніколи не працювали з муфіном.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Порада редакційної колегії Buns з дріжджового тіста добре в тому, що начинка в них може бути абсолютно будь-яким. Замість мускарпоне підійде вершковий сир, збитий сиром цукру або просто ягідним варенням. Крім того, тісто можна змастити звичайним маслом і посипати цукром і корицею. Раїзини, до речі, можна замінити журавлиною або іншими сухофруктами. Дуже смачний смак!
Якщо у вас є трохи більше часу, радимо вам приготувати лікмар як начинку. У нашому банку свиней є незвичайний рецепт цього крему на йогурті, не молоко. Я також хочу поділитися рецептом приготування вареної в мікрохвильовій печі.
Р.
Фантастичні бункери. солодкістьй У багатьох сім'ях рецепт приготування даної випічки пропускаються від покоління до покоління і можуть змінюватися. Можливо, ви робите дріжджові тестові заготовки по-різному. І ми будемо раді, якщо ви поділитеся вашими методами приготування підпису в коментарях. Чекаємо Вас!
Нещодавно я розповів вам, як приготувати найсмачніший тісто за простим рецептом. В ній використовуються сухі дріжджі, і сьогодні ми експериментуємо з свіжими дріжджами. Буни з родзинками з дріжджового тіста вийдуть навіть якщо ви ніколи не працювали з муфіном.
Тест інгредієнти
- 225 мл теплого молока
- 25г свіжих дріжджів
- 500-520г борошна
- 75г цукру
- 10г ванільний цукор
- 1 яйце
- 50г вершкове масло
- 0,5 ч.л. солі
- 1 жовток
Наповнення інгредієнтів
- 200-300г маскарпоне
- 50г цукру
- родзинки
Підготовка
- Перше, що ми робимо, готуємо опар. Для цього змішайте тепле молоко, свіжі дріжджі і цукор, дайте масу за 10 хвилин до появи шапки.
- Далі просіяти через борошно і перемішати його готовою парою. Також додайте яйце, розтоплений вершкове масло, ванільний цукор і сіль. Змішайте тісто на 10 хвилин до однорідної та м'якої текстури.
- Змастити тісто і розмістити його в глибокій чаші змащувати рослинним маслом. Покрийте чашу харчовою плівкою або рушником і додайте тест 40 хвилин, щоб захопити в теплому місці. Коли тісто підійде, кладемо його навколо і дайте їй відпочити ще півгодини.
- Помістіть готове тісто на поверхні посипати борошном. Розгорніть її в великий прямокутник однакової товщини (0.5 см). Маскарпоне збити з цукром, а родзинки замочити в окропі, щоб вона стала м'якшою. Замість води можна використовувати гарячий напій за смаком, якщо ви готуєте блюдо для дорослих.
- Навіть змащувати тісто за допомогою начинки і посипати родзинками. Розгорніть тісто в щільному рулоні і наріжте його на 12 ідентичних штук. Помістіть равлики на сковороді, накриту пергаментним папером. Покрийте заготовки рушником і дайте ще півгодини, щоб відпочити і отримати вгору.
- Змащувати бункери, збиті невеликою кількістю водяного жовтка. Змішувачі змії в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин. Готові тістечка можна змащувати сиропом розчиненого цукру в воді на волі.
Порада редакційної колегії Buns з дріжджового тіста добре в тому, що начинка в них може бути абсолютно будь-яким. Замість мускарпоне підійде вершковий сир, збитий сиром цукру або просто ягідним варенням. Крім того, тісто можна змастити звичайним маслом і посипати цукром і корицею. Раїзини, до речі, можна замінити журавлиною або іншими сухофруктами. Дуже смачний смак!
Якщо у вас є трохи більше часу, радимо вам приготувати лікмар як начинку. У нашому банку свиней є незвичайний рецепт цього крему на йогурті, не молоко. Я також хочу поділитися рецептом приготування вареної в мікрохвильовій печі.
Р.
Фантастичні бункери. солодкістьй У багатьох сім'ях рецепт приготування даної випічки пропускаються від покоління до покоління і можуть змінюватися. Можливо, ви робите дріжджові тестові заготовки по-різному. І ми будемо раді, якщо ви поділитеся вашими методами приготування підпису в коментарях. Чекаємо Вас!