32
Gypsy готує хороші млинці на Шровецьці, додає незвичайний інгредієнт
Шрорет просто навколо кута. Я вже шукаю незвичайні рецепти млинців, хочу здивувати будинку. І вчора я спробував гарбузові млинці за рецептом гіпси Галина. Для того, щоб сказати вам нічого не сказати. Вони виходять ніжними, ароматними, солодкими. А цей яскравий помаранчевий колір відразу піднімає настрій.
Тісто гарбуза На млинці замішують таким же принципом, як і звичайні млинці. Основою може бути молоко, кефір або звичайна вода. Вони варені в молоці і окропу.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці Gypsy Galina рецепт гарбуз. Дуже зручно і швидко їсти!
Цукерки гарбузові інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з рецептом гарбузових млинців докладніше, дивитися відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина отримують з першого разу і крохмалю!
про:blank
Редакційна колегія Також я пропоную ознайомитися з інструкцією для приготування смужених млинців зі смаком шоколаду. Вони добре виглядають, вони завжди роблять!
Такі гарбузові млинці люблять не тільки дорослими, але і дітям. Подавати їх зі згущеним сметаною, варенням. А для найменшого з сиром, фруктовим пюре або кефіром.
І не хвилюйтеся, гарбуз точно запечений, тому що він дрібно натертий. Рецепт смачний. Дуже рекомендую!
Тісто гарбуза На млинці замішують таким же принципом, як і звичайні млинці. Основою може бути молоко, кефір або звичайна вода. Вони варені в молоці і окропу.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці Gypsy Galina рецепт гарбуз. Дуже зручно і швидко їсти!
Цукерки гарбузові інгредієнти
- 200 мл молока
- 4 яйця
- 150 мл окропу
- 2 ст. цукру
- 3 ст.л. рослинної олії
- 250г борошна
- 60г вершкове масло для змащення
- 150г гарбуз
- 0,5 ч.л. соди
- щіпка
Підготовка
- Залийте борошно в глибокий похід. Поставте яйця в там і залийте цукор, соду і сіль. Подивитися його.
- Залийте молоко і перемішайте знову. Р
- Руб гарбуза в дрібній тертці. Надішліть гарбуз в тісто і перемішайте вінок до однорідності. Потім заливаємо тонкий потік окропу і знову перемішуємо. Залиште тісто, щоб заварити півгодини.
- Залийте рослинне масло в тісто і перемішайте.
- Теплі млинці з двох сторін в сковороді соняшникової олії. Перед заливкою тесту в каструлю необхідно перемішати кожен раз. Кожен млинець лавіш з вершковим маслом.
- Це, гарбуз Готовий. Бодибилдерши!
І познайомитися з рецептом гарбузових млинців докладніше, дивитися відео з кулінарного YouTube каналу «Галіна Кухня». Всі рецепти красивої господині Галина отримують з першого разу і крохмалю!
про:blank
Редакційна колегія Також я пропоную ознайомитися з інструкцією для приготування смужених млинців зі смаком шоколаду. Вони добре виглядають, вони завжди роблять!
Такі гарбузові млинці люблять не тільки дорослими, але і дітям. Подавати їх зі згущеним сметаною, варенням. А для найменшого з сиром, фруктовим пюре або кефіром.
І не хвилюйтеся, гарбуз точно запечений, тому що він дрібно натертий. Рецепт смачний. Дуже рекомендую!
Цікавий тест на уважність і візуальну акулію, який не кожен може впоратися з 60 секунд
Як зрозуміти, що потрібно залишатися від людини