13
У будинку немає краплі кефіру, але діти вимагають млинців, я безпечно взяти воду, виходить навіть тастер.
Чи можна варити млинці, коли немає кефіру і дріжджів? Ви можете, і ми покажемо вам як. Сьогодні в нашій статті млинці на воді з яйцями і цибулею. Цей рецепт можна назвати бюджетним і дієтичним. Для тих, хто на дієті, потрібно мінімум продуктів і ідеально підходить для тих, хто на дієті.
Вибрати 42 _
Млинці на воді з яйцями
Підготовка
Якщо ви втомилися ковбаси на сніданок, спробуйте зробити повітряні млинці. Не займе багато часу, а млинці пишні, майже люблять дріжджі. У цьому випадку сир не переважає за смаком, але тільки приносить приємний вершковий відтінок до нього.
Вибрати 42 _
Млинці на воді з яйцями
- 0,5 ст.л. холодної води
- 0,5 ст.л. окропу
- близько 2 столи борошна
- 1 яйце
- 1 ст. цукру без гірки
- 0.3 л. солі
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 1 цибулина
Підготовка
- Залийте половину склянки холодної води в чашу. Додати яйце, сіль і цукор.
- Подаруйте суміш з вінком.
- Залийте тут половину склянки попередньо просіяного борошна. П'ятіння борошна, додатково насичує його киснем, що зробить блюдо більш повітряним. Дивитися так немає грудок.
- Залийте половину склянки окропу. Стирайте знову і додайте стільки борошна, що тісто набуває консистенції товстої сметани. В кінці додайте одну і пів чайні ложки розпушувача.
- Додайте тісто на 15-20 хвилин. Так, після настій тесту не потрібно знову перемішувати. Це дуже важлива точка, на якій залежить помп млинців.
- Пілінг і дрібно наріжте цибулю.
- Поставте його до прозорості в рослинній олії.
- Зігріваємо масло добре в іншому каструлі. Буде краще брати одну, яка має товсті стіни і рівномірно зігріється.
- Покладіть на каструлю на половину чайної ложки обсмаженої цибулі.
- Зверху цибулю акуратно залийте столову ложку підготовленого тесту.
- Змастіть млинці до розі скоринки.
- Потім акуратно переверніть і дайте на іншу сторону.
- Це, млинці і цибулю готові. Подається з сметаною або використовується як доповнення до перших страв. Бон привіт!
Якщо ви втомилися ковбаси на сніданок, спробуйте зробити повітряні млинці. Не займе багато часу, а млинці пишні, майже люблять дріжджі. У цьому випадку сир не переважає за смаком, але тільки приносить приємний вершковий відтінок до нього.
пральна машина на кухні встановлюється не колгоспніками, але по господинях-коатах ми обговорюємо комфортну сучасну кухню.
З дитинства я чарівний детектив і мріяв бути приватним детективом, я знаю багато про детективні серії і рекомендую найбільш звикли.