А замість смаження з млинцями, я готуємо пісочний сирний торт, його можна продати на ринку, соковитий і кожен любить неймовірно багато.

Пісочний торт є ароматною делікатністю, яка ідеально підходить для приємної розмови над чашкою чаю. М'який, соковитий, ніжний і домашній... З цього торта і подає затишок і домашній затишок!

р.

Сирний торт з піску Інгредієнти
  • 240г борошна
  • 1 яйце тіста
  • 2 начинки яйця
  • 450г сир
  • 80г цукру для тесту
  • 150г цукру для наповнення
  • 100г вершкове масло
  • 1.5 ст. л.
  • 8г розпушувач
  • 1 сумка ваніліну
  • Ягоди і кокосові стружки для прикраси (за бажанням)
  • випічка

Підготовка
  1. Змішайте яйце в мисці, 80 грам цукру, м'яке масло. Хати мене з вінком.

2. Додайте попередньо просіяне борошно і розпушувач. Змішайте м'яке тісто. Габаритний зображення

3. Нехай тісто відпочивати 15-20 хвилин, і в той же час готуємо сирну начинку.
  4. Помістіть в чашу 2 яйця, 150 грам цукру, сиру сиру, омоліну і ваніліну. Щоб зробити начинку, збийте все блендером до отримання однорідної маси.

5. Розкласти тісто на дно випічки цвіль. Формуйте сторони. З виделкою зробіть отвори в тісто. Це зробить тепло більш рівномірно розподіленим і зробить ваш торт краще запікати.

6. Залийте фаршу в форму. Вирівнювати її поверхню, прикрасити ягодами або шматочками фруктів.

7. Відправте торт до 150-градусної духовки за 1 годину. Не отримайте готовий торт один раз, відкрийте двері духовки і протримайте торт ще 30 хвилин. Тексти пісень, а це означає: Він трохи падає, це океї.
  8. Візьміть торт з духовки і дайте охолонути при кімнатній температурі. Прикрасьте кокосовими стружками. Детальніше про тонкощі приготування можна знайти за посиланням на відео з кулінарного каналу You-Tube Gulvaira.
  9. Бон привіт!

Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з інструкцією приготування торта "Кольові запечені колодки". Ніжний і швидкий торт з сиром і вишнями обов'язково варто приготувати зараз, взимку. Коли він холодний і сніжний зовні, п'яте лимонний чай в домашніх умовах і насолоджуючись цим смачним харчуванням є особливий вид насолоди!