Дружина усвідомила, що чоловік був веселий з секретарем і відразу ж туманий в офіс

Коли ви дізнаєтесь, що дружина йде вліво, кожна дружина рано чи пізно має питання про те, чи тримати сім'ю з такою людиною. Звісно, Анжеліна також запитала це питання, коли вона випадково виявила, що її дорогою Юрієм було залучено до офіційної справи. І хоча вона не могла дати відповідь прямо, вона знає напевно, що вона не залишить байдужим нічого.

Дружина усвідомила, що чоловік був веселий з секретарем і відразу ж туманий в офіс

Пелюшки Заощаджуйте родину «Що таке банальство». Секретар, Анжеліна, що прокоментувала себе на шляху до офісу Юрія, де він був директором. З-за кордону може здатися, що вона дуже спокійно реагує на новини невідповідності. Однак розвивалися роки здатності тримати себе в рукі ображені реальні урагани, готові в будь-який момент, щоб падіння на голови всіх винних.

П'єси Анджеліна припарковані біля входу і прогуляли витончено в офісну будівлю. У своїй родині чоловік дивився з сюрпризом і деякою антизацією дружини режисера, що проходить. Як вони вже знали, чому вона була тут.

На щастя, ми не повинні йти далеко. Цікава сцена вже в офісі Юрія. Анджеліна прийшов без збивання і майже сміється. Не схожий на те, що просто надзвичайно комічний виглядав її довгий блучений чоловік, що досягається для поцілунки до дівчини з талією. На погляді Анжеліни дівчина стрибала з колін Юрія і вилетів з офісу. Потім Юрій занурився і виправив його краватку.

Пелес Франк Конверсація - А що далі? Отримати розлучення?

- Звісно не. Ні! Він захотів свободу, Ангеліна сміхалася. Ні, мед, я прийшов, щоб розповісти вам хороші новини.

- Так? Що таке?

- Ви знаєте, що я завжди був дуже стурбований вашим здоров'ям, вона сказала. І давайте скільки часу і зусиль, які ви витрачаєте на роботу, іноді я просто рубав. Про це розповів Віктор Іванович.

Пельс є засновником фірми?

- Я. Я пояснив ситуацію йому. Що ви хочете, щоб ваша робота, і ви ігноруєте проблеми здоров'я через це.

- Але я відчуваю себе чудово, - сказав Юрій. Він почав нервувати і сердитися. З Анджеліна поведінка не на всіх, як дружина, яка знайшла чоловіка з коханою жінкою.

- Курка! Давайте мені закінчити. Так, наступний понеділок, ваш заступник буде сидіти на вашому місці. І ви поїдете на добре збережений відпустку за свій рахунок в санаторії. Назволено за 3 місяці.

- - Юрій розводять. - Який відпочинок? Який санаторій? Я не збираюся кудись!

- Чи буде вам ієр Віктор Іванович після того, як він зробив для вас? Вона говорила свідомо спокійно, як вчитель дитячого садка. Звичайно, у мене є хороші стосунки з ним. Але не достатньо, щоб бути відповідальним за ваші змії.

Пелес Юрій продовжив шукати приречених на дружині. Поки він повністю забув, що Віктор Іванович, його безпосередній бос, старий друг Анжеліни. І означав, що тепер він був у муфті, і він не був куди йти. Без цієї роботи він практично ніхто. Іншими словами, він не буде прийматися в будь-якому віці. В кінці він просто не виходив.

до Що ви хочете? Він просить спокійно.

- Попередження, - сказав Анжеліна. - Ви повинні подбати про своє здоров'я. В іншому випадку, кожен раз, в офісі (і вірю, що я дізнався про це), Віктор Іванович змушений надсилати вам обов'язкове лікування від міста. Ви розумієте мене, я сподіваюся?

до Звичайно, це дуже зрозуміло.

до Доброго дня!

Анджеліна посміхалася і залишила офіс. У машині вона перетворилася на улюблену музику і поїхав до центру. Звісно, після такої розмови обов'язково потрібно добре харчуватися і піти в пару бутіків.

Peels Життя Домін: Що Це Історія Вчити Нас? Чи варто тримати сім'ю з траєктором або ні, це до кожної жінки. Анджеліна вирішила, що найкраща покарання для Юра буде повним контрольом його життя. У той же час для когось іншого, цей підхід приниження. Але в будь-якому випадку, головне, що травмована партія не пошкодує її вибір.