Він захотівся відвідати дочку на 70-му день народження, але вона запалила двері перед ним.

Кожен хоче поговорити про найкращий танець у світі. Але хто покаже вам, хто зробив багато помилок, незважаючи на те, що вони покажуть? Сьогодні я хочу розповісти про таку людину. Кожен може змінитися і кожен заслуговує прощення.

Про найкращий дад Костянтин Юрійович сати на лавці і кричав. Він просто збив на дверцятах квартири дочки і отримав неоднозначну відповідь. Не лікував його не дивлячись на обличчя. Як це сталося? Як він прийшов до цього життя?

Він захотівся відвідати дочку на 70-му день народження, але вона запалила двері перед ним.

Людина спробувала згадати докладно історію п'ятдесят років тому. Він був 17, коли він зустрів Jenny. Костя була непоганою, і вона стала справжнім ангелом. З довгою білявка волосся до талії, Женя була реальна навпроти засмаглий хлопець, який в той час носила мохавк і прислухав до металу.

Костя була в любові так багато, що він забули всі запобіжники. Коли Женья розповів йому про її вагітність, він був страшним. Він був занадто молодий, щоб стати батьком. Навчався в університеті. Також в гуртожитку зустрілися з концертами. Підгузники, муфти і горщики обов'язково не увійшли до своїх планів.

Він захотівся відвідати дочку на 70-му день народження, але вона запалила двері перед ним. , Україна

Молода людина планувала взяти Женя з ним на тур. Вона була його туш, який приніс удачі і радує його щодня. Так само один вирок зробив її тягар до нього. Всі музиканти, які бажали, щоб вийти з усіх новин. У своєму серці він зварився з його красивим ангелом, потішаючи на неї і ламаючи її. Він не міг зрозуміти, чому він зробив його.

Він захотівся відвідати дочку на 70-му день народження, але вона запалила двері перед ним. Р

Женья лопнула в сльози і побігла. Що було останнім часом він побачив її. Вони зустрілися на вулиці, тому Костя знає майже нічого про неї. Не було друзів або батьків Жені. Костя тільки знав, що дівчина жив з другом, що вона прийшла до пари років тому з віддаленої сніжинки Нефтюганськ. Він прийшов до цього друга через тиждень. Він вже зловив карельну сотню разів і захотівся апологізувати до Жені. Він усвідомив, скільки він кохав і був готовий зібрати дитину разом.

Побачити любов Костя навіть зуміло поговорити з батьками. До речі, мама і тато спокійно реагують на такі новини. Мама хлопчика подарувала йому 16 років. На щастя, батько Бонес був більш переконливим і розумним, ніж його сина. Він зробив право на прийняття рішення. Батьки пообіцяли допомогти з житлом і грошима в першу чергу. Тільки тоді, коли Костя росла до свого друга Женя, вона сказала, що Євген вже пішов на тиждень.

Не знаю, де я збираюся. Ймовірно в рідному Нефтюганську, і можливо в іншому місці. Костя не дала її в голову. Він загрожував втрату. Цей захід повністю змінив його.й Хлопець забрав свій розум, кинути музику і вступив до школи фінансів. Після закінчення з відзнакою він створив власний бізнес і серйозно займається рекламним дизайном. Всі ці роки Константин невтомно шукав для Жені і його дитини.

Але через 50 років він ніколи не знайшов їх. На всі ці роки Костя не зустрілася з іншою любов'ю, але у нього була сім'я. Якби намагатися внести зміни, він прийняв три дітей, які любили його з усім серцем. Вони виросли і допомогли йому подбати про свій бізнес. У 70-й день народження він дав батько незвичайний подарунок. Прийняті діти знайшли свою дочку Інни.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Костянтин Юрійович вирішив і прийшов до неї. Не хочу побачити його. Вона вже знав, що він був і чому він був тут. Звісно, мама розповіла їй, що сталося. Його дружина, на жаль, був мертвий. Він хоче виграти довіру до своєї дочки за будь-якої вартості.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не можна робити їх, але можна навчитися пускати. Коста повинна мати йти з цілого ситуативного року тому і намагалася перебудувати своє особисте життя. Що ви думаєте про це? Що робити, якщо ви були нашим основним характером?