21
По-перше, коли дитина йде через крупи, знайшов ідеальний суп для настрою онука з поганим апетитом
Вони кажуть, що борщ виходить з тастиря, якщо ви дрібно натерти моркву з буряком в неї і висипати ту ж дрібну капусту. Ви повинні варити борщ так, щоб ложка в горщику стоїть. Тільки цей метод не цінується всім, особливо я дивлюся, коли я бачу, що людина їсть тільки дріжджі, а листя овочів. «Це переклад продукту!» багато хто скаже, і я погоджуюсь. Так, тільки дорослі розуміють, що овочі здорові і смачні, але намагаються переконувати дитину цього. Іноді діти не можуть бути змушені їсти все, але цукерки. І вони потрібні овочі. Сьогодні Я покажу вам, як зробити простий курячий суп, який буде їсти як дітям, так і дорослим.
Цей суп виготовлений різними людьми світу. Хтось називає його хорватською, і хтось чітко бачить репетицію на корейську кухню. Головне, щоб приготувати такий суп досить простий. Тексти пісень, а це означає: І краса його, що ніхто не членів сім'ї не відмовляється від смачної страви. Секрет полягає в тому, що кожен учасник сім'ї збирає суп у власній пластині. Як? Я розповім тебе.
інгредієнти
Підготовка
Корої часто їсти, як це з цілою родиною. В результаті не потрібно варити багато різних страв для кожного пікі. Відвар заварний і смачний, а овочі навіть тастір при кип'ятять ціле. Для того, щоб молодим дітям зацікавити корисну моркву, можна розділити сиру моркву на дві частини, і порізати нижній по кілька частин. Коли морква варені, вони роблять милі восьминоги.
8627167
корейські жінки ніколи не ледачі, щоб дати овочі гарною формою. Вони часто розрізають моркву так, щоб вони були ідеальними. І рисові страви у вигляді ліктів і бункерів діти з'їдають більше похилого віку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Обов'язково спробуйте зробити суп, як це.
Цей суп виготовлений різними людьми світу. Хтось називає його хорватською, і хтось чітко бачить репетицію на корейську кухню. Головне, щоб приготувати такий суп досить простий. Тексти пісень, а це означає: І краса його, що ніхто не членів сім'ї не відмовляється від смачної страви. Секрет полягає в тому, що кожен учасник сім'ї збирає суп у власній пластині. Як? Я розповім тебе.
інгредієнти
- 500г куряче м'ясо
- 300г картоплі
- 200 г моркви
- 100г цибулю
- 100г паста.
- 1 лавровий лист
- перець-пека
- сіль
Підготовка
- Залийте курку чистою водою і відваріть. М'ясо слід варити протягом 2 годин. Пам'ятайте, що перший бульйон не можна споживати, його слід злити після 20 хвилин і залити чистою водою. Додати в сковороду 1 цибулина, перець горох і лавровий лист.
- В той час як бульйон варить, очистить моркву і картоплю. Потім порізати овочі на великі шматки або труси в бульйоні через 1 годину. Додати воду в горщик. Готуємо бульйон і овочі ще раз. Для приготування супу краще, можна додати під боби, кукурудзу або зеленого гороху, брокколі. Але важливо взяти всі овочі з бульйону.
- Візьміть готові овочі з бульйону і відварити пасту в ньому. Ви можете відварити рис або пшеницю.
- Тепер потрібно процідити відвар і покласти овочі, м'ясо і пасту в окремих пластинах. Подавати гарячий бульйон. Тепер ті, хто не любить овочі, можуть зробити свій власний ідеальний суп.
Корої часто їсти, як це з цілою родиною. В результаті не потрібно варити багато різних страв для кожного пікі. Відвар заварний і смачний, а овочі навіть тастір при кип'ятять ціле. Для того, щоб молодим дітям зацікавити корисну моркву, можна розділити сиру моркву на дві частини, і порізати нижній по кілька частин. Коли морква варені, вони роблять милі восьминоги.
8627167
корейські жінки ніколи не ледачі, щоб дати овочі гарною формою. Вони часто розрізають моркву так, щоб вони були ідеальними. І рисові страви у вигляді ліктів і бункерів діти з'їдають більше похилого віку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Обов'язково спробуйте зробити суп, як це.
Як тільки мозок починає гальмувати, я розв'язую математичний приклад, щоб тримати себе в хорошій формі щодня.
Особливі знаки Зодіаку, які надавали неординарний подарунок