21
Коли не в настрої, вийняти свою улюблену каструлю, сьогодні в меню кукурудзяних ажурних млинців
Я не чекаю на Масляницю, хлібопекарські млинці тепер. Такі млинці з'являються більш щільними, ніж млинці на звичайному борошні, але це їх особливість. Для того, щоб заповнювати пару продуктів! Вони особливо смачні зі сметаною або солоною начинкою.
І зробити млинці вперше і весело вибрати. карамель дрібне шліфування. Тісто слід розмішати кожен раз, ви залите на сковороді - це важливо!
Кукурудзяні млинці Сьогодні видання "Сайт" Інструкція по підготовці апетиту кукурудзяний млинецьй Новий рецепт!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати найяскравіші млинці «Лубан» без борошна на кукурудзяний крохмаль. О, Я дуже Шроретца!
Кукурудзяні млинці можна подавати просто для чаю, або можна загорнути їх в них. начинка І їсти їх на сніданок. Найкращий смак, якщо покласти на кукурудзяний млинець начинку хребта, червона риба, сир фета та авокадо. Спінах з сиром слід подрібнити в блендері і викласти на половину млинця.
Вирізати авокадо, рибу і викласти сир і шпинату суміш, додавши арубу і посипати все кунжутом. Тепер покрийте другу половину млинця і сніданку готовий!
І зробити млинці вперше і весело вибрати. карамель дрібне шліфування. Тісто слід розмішати кожен раз, ви залите на сковороді - це важливо!
Кукурудзяні млинці Сьогодні видання "Сайт" Інструкція по підготовці апетиту кукурудзяний млинецьй Новий рецепт!
інгредієнти
- 100г кукурудзяний
- 2 яйця
- 250 мл молока
- 1-2 ст. цукру
- 0,5 ч.л. соди + оцет
- рослинно-масляний
- щіпка
Підготовка
- У зручній мисці збити яйця з цукром і сіллю. Залийте трохи молока і перемішайте вінок знову.
- Ретельно посипати рифленим карнизом і знову перемішати.
- Залийте залишене молоко. Добре перемішати до однорідності. Залиште тісто на півгодини. Кукурудза повинна набухати, чим менше мука подрібнюється, тим швидше вона станеться. Габаритний зображення
- Додайте запечену оцту соду до тесту. Стирати знову. При бажанні можна додати пару столових ложок рослинного масла, якщо ви не впевнені про сковороду і бояться, що млинці прилипнуть.
- Випікають млинці з двох сторін в нагрітій сковороді змащують рослинною олією.
- Це, кукурудзяний млинець Готовий. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати найяскравіші млинці «Лубан» без борошна на кукурудзяний крохмаль. О, Я дуже Шроретца!
Кукурудзяні млинці можна подавати просто для чаю, або можна загорнути їх в них. начинка І їсти їх на сніданок. Найкращий смак, якщо покласти на кукурудзяний млинець начинку хребта, червона риба, сир фета та авокадо. Спінах з сиром слід подрібнити в блендері і викласти на половину млинця.
Вирізати авокадо, рибу і викласти сир і шпинату суміш, додавши арубу і посипати все кунжутом. Тепер покрийте другу половину млинця і сніданку готовий!
Чоловік відчайдушний прийняти загиблого брата, але ангел допомагає впоратися з паперовими роботами
Якщо людина не має відносин, то завжди одна причина, ми пояснюємо простими словами.