18
Після 60 ви не можете нервувати, я варю мій бабуся шоколадної хмари без яєць, щоб заспокоїти і заспокоїти.
Сьогодні я збираюся випробувати магічні спогади про своє перебування в Флоренції. Він був там, що я зміг за смаком вперше фантастичний шоколадний мус для торта, який подається в креманці.
Він був так. шоколадний А ніжний в структурі, що я навіть після того, як втратив зв'язок з реальністю і насолоджуючись кожним другом, коли цей райський десерт буквально розтоплений в роті!
Сьогодні Я прийшов мусВін виглядає так само, як я спробував в Італії. Автор рецепта - красива Олена, яка просто живе в країні, як завантажити. Я зроблю цей десерт не тільки для себе, але і для моєї коханої бабусі, щоб заспокоїти її і заспокоїти її вниз.
228950
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гелатин Це називається серенності. Більше ніж у хмарі!
Про це повідомляємо, що в нижній частині статті ви знайдете відео з докладним процесом створення цієї ніжної делікатеси!
Шоколадний мус для торта Інгредієнти
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Lena Li Delicious Італія." Є багато цікавих рецептів на цьому каналі, а також цікавих історій про життя в Італії!
про:blank
Редакційна колегія Також я раджу дізнатися, як приготувати мусові торти з смородною начинкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Цей шоколадний мус підходить для прикраси торта, а також самостійного десерту. І якщо це чудово. шоколадна хмара Покладіть вишневий маринований в сироп або чорнослив, фаршировані мигдалем, потім ви отримаєте просто рай задоволення.
Також можна спробувати поєднувати такі муси з печивом і свіжими фруктами ягід. Я думаю, що я знаю, що я збираюся зробити на день народження.
Він був так. шоколадний А ніжний в структурі, що я навіть після того, як втратив зв'язок з реальністю і насолоджуючись кожним другом, коли цей райський десерт буквально розтоплений в роті!
Сьогодні Я прийшов мусВін виглядає так само, як я спробував в Італії. Автор рецепта - красива Олена, яка просто живе в країні, як завантажити. Я зроблю цей десерт не тільки для себе, але і для моєї коханої бабусі, щоб заспокоїти її і заспокоїти її вниз.
228950
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гелатин Це називається серенності. Більше ніж у хмарі!
Про це повідомляємо, що в нижній частині статті ви знайдете відео з докладним процесом створення цієї ніжної делікатеси!
Шоколадний мус для торта Інгредієнти
- 200 г шоколаду
- 100г молока
- 200г крем 33%
- 20г вершкове масло
- 2-3 ст. л. цукру
- смачний
Підготовка
- Нарізати шоколад ножем. Поставте в чашу.
- У окрему ємність залити гарячою водою. Поставте чашу шоколаду на верхній частині цієї ємності. Залийте шоколад гарячим молоком і добре перемішайте до однорідності. 568284
- Додайте вершкове масло нарізане дрібними шматочками і розмішайте з вінком. Поставте шоколадну масу в холодильник на 5-10 хвилин.
- У окремій мисці заливають вершки, додають до них кані або звичайний цукор. Якщо шоколад дуже солодкий, то цукор не можна додавати, подивіться на смакові вподобання. Кнут все з міксером до стану пишної піни.
- Також збийте. шоколадно-масий Додайте збитий крем і перемішайте все з силіконовою лопаткою до однорідності. При бажанні можна додати ваші улюблені спеції на шоколадний мус: корицю, кардамону або ванілі.
- Ложка або за допомогою кондитерського мішка укладають шоколадний мус у креманцях або десертах. Це дуже багато. смачній Бодибилдерши!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Lena Li Delicious Італія." Є багато цікавих рецептів на цьому каналі, а також цікавих історій про життя в Італії!
про:blank
Редакційна колегія Також я раджу дізнатися, як приготувати мусові торти з смородною начинкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Цей шоколадний мус підходить для прикраси торта, а також самостійного десерту. І якщо це чудово. шоколадна хмара Покладіть вишневий маринований в сироп або чорнослив, фаршировані мигдалем, потім ви отримаєте просто рай задоволення.
Також можна спробувати поєднувати такі муси з печивом і свіжими фруктами ягід. Я думаю, що я знаю, що я збираюся зробити на день народження.
Я не можу зрозуміти, чому один кіт спить в ноги і інший любить круче біля голови.
Вітаю з гіпсу, сьогодні ми дивитися, як розумна господиня готує хороші платини