47
Вистачить, що придбані шкарпетки перерву після однієї ходьби, навчаються пришити себе, будь-яка тканина підійде.
Не можна забувати про нові шкарпетки. Тепер модно носити яскраві шкарпетки, як чоловіки, так і жінки, одягають їх. А смішний малюнок піднімає настрій. Я вірю, що характер людини може бути визначений шкарпетками, і я завжди звертаю увагу на те, що колір чоловічих шкарпеток. Мені подобається, коли людина зношує білі шкарпетки, і я люблю яскраві. У магазинах тепер можна рідко знайти міцні шкарпетки, а якість не так дешева. Сьогодні Я покажу вам, як пришити шкарпетки для будь-якого розміру стопи в домашніх умовах.
Для пошиття вам знадобиться будь-яка тканина: вона може бути старою потилкою або футболкою, шматочок мух або шарфом, яка є патологічним відкинутим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ну, якщо тканина розтягує, вона буде трохи важче працювати з нею на швейній машині, але носок прекрасно полежить на нозі. В цілому такі шкарпетки можна зшити без машини.
Вам потрібно.
Для того, щоб зрозуміти нюанси візерунка візуально, я пропоную дивитися відео на YouTube каналі кваліфікованого шва. Вона описує докладно кожен крок, прийнятий у виготовленні стібкових візерунків. У майбутньому цей візерунок можна використовувати постійно.
про:blank
Якщо ви пришиваємо такі шкарпетки з щільної тканини і приклеюємо устілки від повстяної до них, ви отримаєте домашні затишні тапочки. На цьому принципі можна пришити життєрадісні дитячі тапочки-ноги або пришити набір шкарпетки для подарунка близьким і друзям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Пошиття тематичних шкарпеток актуально для дитячих ранок і костюмних вечірок. Це надійний спосіб отримати хороші шкарпетки і дати другий життя старому. Як це?
Для пошиття вам знадобиться будь-яка тканина: вона може бути старою потилкою або футболкою, шматочок мух або шарфом, яка є патологічним відкинутим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ну, якщо тканина розтягує, вона буде трохи важче працювати з нею на швейній машині, але носок прекрасно полежить на нозі. В цілому такі шкарпетки можна зшити без машини.
Вам потрібно.
- півметр
- свінгери
- Кошик
- ліфчик
- олівець
- милий
- свінгери
- Спочатку намалюйте візерунок. Вам потрібно два заходи: довжина стопи і ширина стопи. У цьому випадку пришиваємо шкарпетки довжиною до 23 см. На прямокутнику міряйте 20 см х 32 см, заміряйте 10 см і розкладіть дві крапки з боків, відступивши по краях 0,5 см.
- Від 10 см вимірюйте 4 см і викладіть позначки вище. Відстань між точками ділиться навпіл і відступаємо до середини 3 см, робимо позначки. Тепер малюємо пунктирну лінію посередині і з'єднуємо крайні точки до точок в середині. Це п'ятка носка.
- Розділіть верхні кути прямокутника в лініях довжиною 3 см. Знайдіть середню сторінку і зробіть точку. З'єднайте всі точки з гладкою лінією, щоб зробити носок. Візерунок каблук готовий.
- Патерн для передньої частини носка ще простіше. Ви можете намалювати його на крапці, або ви можете просто об'єднати цей візерунок на тканині, віднявшись від довжини 4 см. Немає шкарпеток на лицьовій стороні.
- Щоб пришити гумку носок, заміряйте потрібну довжину на волі. Складіть прямокутник гумки тканини двічі і пришийте край. Гумка повинна бути вже шириною 2 см, щоб на нозі пройшла носка.
- Перемістити візерунок на тканину і обведіть її шматочком мила. Щоб зробити його простіше шити, відступайте від лінії 3 мм і викладіть пунктирну лінію. Виріжте заготовки на пунктирній лінії.
- Подаруйте кішку. Краще це зробити з вигзагом або лінією для трикотажу. Якщо у вас є перекриття, можна відразу зробити акуратний шов на ньому.
- Покладіть деталі стібок лицьовою стороною всередину і витягніть їх. Якщо ви сумніваєте свої здібності, ви можете взяти деталі перед пошиттям на машинці. Ви можете отримати їх на машині відразу.
- Увімкніть носок і пришийте його гумкою складаний двічі. Діон.
Для того, щоб зрозуміти нюанси візерунка візуально, я пропоную дивитися відео на YouTube каналі кваліфікованого шва. Вона описує докладно кожен крок, прийнятий у виготовленні стібкових візерунків. У майбутньому цей візерунок можна використовувати постійно.
про:blank
Якщо ви пришиваємо такі шкарпетки з щільної тканини і приклеюємо устілки від повстяної до них, ви отримаєте домашні затишні тапочки. На цьому принципі можна пришити життєрадісні дитячі тапочки-ноги або пришити набір шкарпетки для подарунка близьким і друзям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Пошиття тематичних шкарпеток актуально для дитячих ранок і костюмних вечірок. Це надійний спосіб отримати хороші шкарпетки і дати другий життя старому. Як це?
На решітці з газової плити зіпсовані ноги, шукаючи надійний спосіб закріпити їх
Купуйте хінкалі часто деякі смачні, тверді тісто, тепер я покажу вам, як приготувати домашній