20
Моя дружина завжди приходить в щось на свята, в цей раз я вирішив здивувати її, випікаючи торт на День закоханих.
«Дружина завжди приїжджає з чимось на свята, в цей час я вирішив здивувати її. Паперові валенти для молодих джентменів. Моя кохана дружина на День Святого Валентина, я підготую домашній бісквітний торт з вершками банана, апельсина і шоколаду! Його рецепт. святковий торт Я надихнув, щоб зробити цю солодку.
Сьогодні видання. "Сайт" Ви дізнаєтеся, як зробити смачний десерт. серцеподібна з ароматним і смачним кремом. З днем закоханих і більше!
Домашній бісквітний торт з кремом Бісквітні інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Для більш детального огляду цього рецепта див. відео з кухар-канал "Життя добре." Є багато простих і перевірених рецептів на цьому каналі!
про:blank
Я також раджу ознайомитися з вибором романтичних фільмів, щоб День Святого Валентина переходить як звичайний. Любов - це почуття, яке знайоме всім, що означає, що будь-який фільм з цього списку завжди буде звучати з аудиторією!
День Святого Валентина – найсмачніша і найромантичніша відпустка і не може проходити без солодкого закінчення. Цей домашній бісквітний торт з вершками банан-помаранчевий Шоколад - це чудова ідея подарувати подарунок коханому чоловіка або дружині або коханій людині, і чому б не було?
Сьогодні видання. "Сайт" Ви дізнаєтеся, як зробити смачний десерт. серцеподібна з ароматним і смачним кремом. З днем закоханих і більше!
Домашній бісквітний торт з кремом Бісквітні інгредієнти
- 4 яйця
- 5г ванілін
- 120г цукру
- 20г кукурудзяний крохмаль
- щіпка
Вершкові інгредієнти
- 2 банани
- 0,5 апельсиновий сік
- 120г цукру
- 75г білий шоколад
- 75г чорний шоколад
- щіпка
Підготовка
- Для печиво Збити яйця щіпкою солі до пишності, потім посипати цукор і ванілін. Кріплення близько 10 хвилин до густої пишної маси.
- Змішайте борошно з крохмалем, а потім просійте їх. У декількох техніках додайте сухі інгредієнти до яєчної маси. Дивитися його.
- Залийте тісто в попередньо закритій паперовій формі для випічки. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин. Охолодити печиво в духовці.
- Для кремовий Збийте банани в мисці з апельсиновим соком і цукром. Залити готову масу в каструлю і покласти її на невеликий вогонь. Варити з постійним перемішуванням до загущеного. В кінці додайте білий шоколад і дайте його розтопити повністю в вершки. Усе займає близько 5 хвилин.
- З ножем і ниткою вирізаємо бісквіт по периметру. Змастити нижній і верхній шар бісквіта з вершками. Бока також кремована. Поставте торт в холодильник на пару годин, або краще за ніч, щоб його замочити. р.
- Замочити чорний шоколад на тертці, а потім посипати його тортом. Ви можете взяти серцево-подібний соус або вирізати шаблон з паперу, а потім покрийте центр торта з ним. Після цього посипаємо вільні краї торта шоколадними чіпсами. Далі видаліть шаблон з центру торта і посипте відкрите місце з кокосовими гойдалками і кольоровим посипом. Все смачно. День Святого Валентина торт готовий. Бон привіт!
Для більш детального огляду цього рецепта див. відео з кухар-канал "Життя добре." Є багато простих і перевірених рецептів на цьому каналі!
про:blank
Я також раджу ознайомитися з вибором романтичних фільмів, щоб День Святого Валентина переходить як звичайний. Любов - це почуття, яке знайоме всім, що означає, що будь-який фільм з цього списку завжди буде звучати з аудиторією!
День Святого Валентина – найсмачніша і найромантичніша відпустка і не може проходити без солодкого закінчення. Цей домашній бісквітний торт з вершками банан-помаранчевий Шоколад - це чудова ідея подарувати подарунок коханому чоловіка або дружині або коханій людині, і чому б не було?
Коли немає ідей, які варити на вечерю для всієї сім'ї, скористайтеся рецептурою Лариси Рубалської, не м'ясних, але пісня.
Коли чоловік загинув, його мати навіть не відвідував похорон, але швидко поспішав поділитися спадщиною.