12
Чому я потерти сиру картоплю на тертці і покласти їх на каструлю в тонкому шарі?
Я відкрив простий і смачний картопляний посуд. Вирощена картопля заливають на сковороді, зверху кладуть будь-яку начинку, яка під рукою виходить, що-небудь нагадує картопляну піцу.
р.
Запечена картопля Склад
Підготовка
Торт з тертої картоплі добре зберігає форму навіть без борошна. Раніше ми сказали, як зробити картопляний торт з пюре і курки. Виявляється ніжним, одночасно серцем, ароматним і дуже смачним. І найкраще, що це досить просто: для всього про все - не більше половини години.
р.
Запечена картопля Склад
- 5 картопля
- 2 яйця
- 70г твердий сир
- 70г варена ковбаса
- 2 ч.л. майонезу
- 2 ч.л. кетчуп
- картопля
- сіль
- зелений
- рослинно-масляний
Підготовка
- Подрібніть картоплю на великій тертці.
- Без натискання рідини додайте яйця, сіль і приправу до картоплі.
123456наступна - Стирайте його добре.
- Подрібнити сир. Нарізаємо ковбасу.
- Нагріваємо рослинне масло в сковороді.
- Поставте в неї картопляну масу, даючи їй форму плоского хліба.
- Зробіть першу пару хвилин на високому вогні, потім знизіть його на мінімум і накрийте.
- Після 10 хвилин ввімкніть вміст каструлі на велику пластину. Потім покладіть картопляний млинець на сковороді з іншого боку.
- Покладіть кетчуп і майонез, викладіть ковбасу. Начинка може бути будь-яким: фарш, ковбаса, сир, гриби.
- Готуємо протягом 5 хвилин під кришкою, потім посипаємо тертим сиром і обсмажуємо ще 5-10 хвилин. Від картоплі залежить шар. Я отримав про сантиметр і половину.
- Посипати готову закуску зеленню.
- Смачні та нові кулінарні відкриття!
Торт з тертої картоплі добре зберігає форму навіть без борошна. Раніше ми сказали, як зробити картопляний торт з пюре і курки. Виявляється ніжним, одночасно серцем, ароматним і дуже смачним. І найкраще, що це досить просто: для всього про все - не більше половини години.
Побачила, що батька, не відмовляється від нас.
Відповідні пасма більше не нудні, я покажу вам, як за 5 хвилин я можу зробити бездоганну зачіску, подивіться акуратний весь день.