Вона попросила, чому її вірменський друг Ніна смажені груші, і вона мовчазно лікувала мене в смачний салат, радість простих продуктів в пару хвилин.

На вулиці в зимових заморозках, а будинок теплий і затишний. І для поліпшення настрою моєї сім'ї після роботи і школи я готуємо салат з карамелізованої груші за рецептом мого вірменського друга Нани. Смажені груші - кращі інгредієнти для всіх видів десертів і випічки. Але це в салаті, який особливо цікавий!

Сьогодні видання. "Сайт" Вам розповість про те, як легко і без особливих зусиль приготувати карамелізовані груші, а також поділитися рецептом смачного салату з цими грушами. Для справжніх гурманів!

Салат з карамелізовані груші Інгредієнти для салату
  • 1 груша
  • 90г арубу
  • 50г формований сир
  • 30-40г горіхи
  • 1 ст. л. мед
  • вершкове масло
  • оливкова олія

Інгредієнти для карамелізації груші в цукрі
  • 3 ст. цукру
  • 0,5 зірки Бадян
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 15г вершкове масло
  • вода

Підготовка
  1. Я починаю карамелізувати груші. Є два види: цукор або мед. Селяни необхідно очистити і нарізати на скибочки, знімаючи серцевину. Нагрійте сковороду, залийте воду в неї і помістіть підлогу поганої квітки там. Після закипання води помістіть груші в сковороді.

2. Варіть груші в сковороді 5 хвилин, періодично перетворюючи груші лоби. Залийте воду з сковороди, викладіть вершкове масло і, як тільки воно нагрівається, покладіть груші в сковороді. 1 999 р.

3. Подаруйте груші хвилину, щоб бути в сковороді маслом, а потім залийте цукор на кожну скибочку груші. На середньому вогні обсмажують груші, періодично перевертають так, щоб кожен скибочок з усіх боків покривається іржавою скоринкою. В кінці можна злегка посипати груші ванільним цукром і корицею (це необов'язково). Яна цукор-фрі За 5 хвилин з середнім вогнем. Цей принцип також можна застосувати до карамелі. мед-пір без додавання цукру і ванільного цукру. Готові груші повинні стати м'якими, зберігаючи форму і не розпади.

4. злегка обсмажити горіхи в сухому сковороді, а потім подрібнити їх ножем, але не дуже дрібно. Р

5. Рукола (можна замінити салатним листом) розкласти на тарілку, злегка вбити оливковою олією, потім викласти карамелізовану грушу, шматочки сиру і горіхів. Вода салат з бальзамічним соусом. Бон ацетит!

Також я пропоную вам дізнатися, як зробити торт з грушами в вершковому маслі. Тарт і трохи солодкий. Ви не будете отримувати від спецій та інших фруктів.

14

Увага: після варіння відразу ж залити каструлю окропом, і натерти її м'якою губкою, інакше миття замороженої карамелі з каструлі стане особливим «закриттям». Якщо карамель ще заморожений, окропом + соду + оцет допоможе.

Салат з карамелізованими грушами, арубу з благородним сиром – вишукане поєднання для справжніх гурманів. До речі, такі карамелізовані груші підходять як доповнення до десерту або ранку вівсяного. А з кулькою морозива - це дійсно екстраваганза смаку!