Дружина помітила, що чоловік змінив багато, він дзвонив в середині ночі, виглядає незрівнянно, але в день його народження вона відвисла.

Чи потрібно щось робити принаймні один раз на рік? дивний? А скільки коштує дорого? Після того, як цукерковий і букетний період, як правило, фаза початку відносин. Потім рутина бере своє, і кожен раз вона стає більш складною, щоб спробувати щось пережити. Дорослі, вони неймовірно нудні.

У житті Юлії, сім'ї перебували у першому місці. Вона дала все коханому чоловікові, не залишаючись. Після того, як він був не тільки чоловіком з печаткою в паспорті, але і єдиною душею у світі. Друзі та друзі хороші, але Dima є різною історією. Це життєздатність, яка ще не досягла успіху...

Не було такого хобі, що Юля не намагалася в її житті. Вона майстерно змішати різні інгредієнти і створене мило, яке потім залити різні шари в форми, створюючи милі фігури тварин, людей і їжі. Таке мило було потім продано і віддано родичам, коли попит на неї знизився.

У Юлії були експерименти з свічками: дивна форма воску захопила нетривалу сталеву раму, яка проявляється, коли свічка почала плавати, відкриваючи авторську ідею перед очима дивних свідків. Однак Інтернет швидко заповнюється фотографіями таких ремесел, і ніхто не хотів купити їх.

Пелюшки розфарбовані пляшки, плетені намистини, розпис одягу, вирощування мікрозелених. Це і багато інших речей, які спочатку повністю захопили дівчину, а потім просто так швидко "летять", коли він став чітким всім образом ідеї. Не можна сказати, що цей тип діяльності не приніс ніяких грошей, але, нехай скажеш, це добре, що Діма, чоловік Юліна, один раз знайшов хорошу роботу.

У той же час Юлія любила здивувати чоловіка. У перший раз вона приємно здивувала Дмитра з цією поведінкою, і після цього не вдалося зупинити її: пара стрибала з парашутом, вдарила, раптово злетіти в іншу країну, коли Юла вдалося отримати пенні квитки на літак на акцію. Навіть якщо такі відверті можуть викликати проблеми Dima на роботі.

Уже мало, старі знайомства стали далекими, почали сім'ї і будували своє майбутнє, як це повинно: вони врятували гроші для інституту, взяли іпотеку і все це. Юлію та Діма також намагалися завагітніти, але через проблеми здоров'я нічого не працював. Лікарі радять мене оселитися. Він був натяком на дитину з дитячого будинку.

Але все ще надії. Дмитро захотів дітям особливо. Він часто жартував, що він мав бачити чоловіка, який був ще більш лютий, ніж дружину. "Я не можу вірити це можливо!" Тим не менш, пропущений час і не сталося дива.

Тим не менш, Діма була зведена на роботі. У зв'язку з цим він почав дуже нервувати: навіть квартира в іпотеці! Він часто тримався в роботі до ніч і прибув сердитися і втомився. Юлію, незалежно від того, наскільки важко вона намагалася, не вдалося встановити чоловіка на хорошому шляху. Вони навіть побували. А що, якщо на захисника Дня батьків Діма був представлений з картиною з портретом? І для деяких казкових грошей? Я повинен мати навчальну розмову.

У той час як пройшов фінансовий стан подружжя. Тоді голова сім'ї ухвалив непросте рішення: виїхати з міста, до котеджу до батьків Юлії. І орендуйте квартиру на хорошу ціну. Луккили, площа дуже зручна. Після важкої бесіди Юлія все одно погодилася зробити такі жертви.

Ситуація змінила: тепер будинок повинен працювати дійсно важко. Комфорт зовні, не газ, вода в свердловині. І все це закінчилося на крихкому плечі Юліна. Діма спробувала боротися з робочими моментами. Не було легко для дівчини. По-перше, для філістану до «реціонального» в домогосподарка без звичайних зручностей. І, по-друге, вона почала запідозрити чоловіка деяких поганих знесен.

Неважливо. Але що телефон буде дзвонити пару разів в середині ночі, і вони не відповіли від невідомого числа. Тоді Діма, приїжджаючи додому, не виглядає і якби не цього світу. Уважна жінка помітить це відразу. І навіть якщо ви одягнете себе перед нею...

Сюрприз дружини Напередодні дня народження дружини Юлії повністю нещастя. Я не хочу нічого варити. Який сюрприз. У мене були важкі думки, одна більш нудота, ніж інші. Моя людина повинна розпочати ходьбою. Це сором'язлива, він приймає дружину для фолту. Не існує дітей, тому їхній союз базується на чесності. І ці дні, що нічого не коштує.

Я втомився від очищення. село. Боротьба, сірий, тьмя. Ви сидите там, ви живете життя, і це просто гірше. Не даруйте подарунки цього разу. Купити їжу для просування, вечір перед телевізором і сну. У номері є багато номерів, які ви бачите, ми будемо спати в різних номерах.

Починався вранці, мій чоловік іржав в наступному номері. Це вихідні, я можу спати. Ні, нехай спить дружину. Що можна зробити на 8 ранку?

Свонлен і не спить Юлію в одну ніч з маленької спальні. Dima був зайнятий розпакування коробки з деякими одягами всередині.

- З днем народження, Дим. Чому ви прокинулися, я планував відзначити ніч?
- Так, я теж. Кур'єр плутав щось і приніс посилку вранці. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що я прокинувся, я шкодую.
- Кур'єр, пакет? Що ви йдете?
- Згадайте перший раз, коли ви здивували мене? Ось для вас. Відповідь.

З коробки чоловік натягував сюрприз дружині: елегантне плаття. Це чудова тканина і улюблений фіолетовий колір. Юлії зірвали на красивому, і Дмитро продовжував:

- Ви знаєте, що я ніколи не сказав вам, але я щасливий сюрприз. Це сталося, лип. Але тепер я, ймовірно, люблю його. Для вас. Я хочу зустріти свій день народження красиво. час: сімнадцять нуль-зеро, місце: наш будинок.
- Сидіння з орендарями, ви божевільні? Або ви хочете попросити їх на прогулянку на день? Не людина.
до Ми молодятам, лип. Ми. Ми були до цього. Тепер, сюрприз, як сьогодні, наша іпотечна була оплачена. Все, кожна копійка. Немає боргів або особистого простору. Щиро вітаємо Вас з Новим роком!
- Дім, ти серйозний, чи ти мене завадить? Чи не жарт?
- Не сниться, дарлінг. Ми нарешті отримали цей період. Я думав, що ви залишаєте мене 2 місяці тому. Але це було багато роботи, я шкодую. Дуже відповідальні замовлення. Вони вимагали всю свою увагу. Тепер ми можемо дихати.
- Дімка, фольга! Чому ви не сказали нічого?

З цими словами, Юлію захопив чоловіка і не дав йому йти дуже довго. Тіри заливають з очей. Юлія розуміла, що нічого поганого сталося, але через величезну кількість емоцій, які зламали, її очі заморожували самостійно. Як це може бути коли-небудь сумнівати чоловіка? Неприємний сюрприз дружини виявився ще більш успішним, ніж очікуваний Діма.

Через місяць, Юлії сідають в Інтернеті, розмовляючи з далеким родичем. Звісно, її увагу привертало рекламу нової пригоди: люди закоханих засихають на величезну повітряну куля, сміхаючи життєздатно і п'ють щось рожеве з високих кристалічних окулярів. Незважаючи на те, що пропозиція тільки з'явилася, вона вже мала величезну знижку 50%. Дуже цікаво.

Юля вже збиралася натиснути на посилання і подумати про те, яка дата до часу такого романтичного сюрпризу, коли вона раптом припинила. «Коме на». вітер заморожує. Це буде 10 хвилин, а потім що робити? Я буду нудьгувати. Жінка просто посміхається на себе і закриває вікно, яке покривається на екрані. Не встигнути відволікатися на всі ці нещастя. Вона також повинна розповісти про те, що вагітність є нормальною, а на балконі своєї години довго чекала найвишуканіший прогулянковий коляска, що Юля ніколи не бачив в її житті.

Ви повинні прийняти відповідальність. Ми завжди допоможемо Вам. Вам потрібно трохи більше довіри і зобов'язань.