У той час як запечені млинці без борошна "Любанія", ніхто не зламав, охороняючи талії, ажурні і тонкі, є найбільш ніжними.

Ти, що ти хочеш, і я починаєш готовий до Масляної. Дерево було видалено сьогодні, це час взяти млинці, тому що вони не випікають себе. Мій вибір впав на тонкий, швидкий і млинці на крохмаль за рецептом Лариси Рубальської. Я був здивований, що млинці можуть бути абсолютно безбарвними!

Дуже тонка і відкрита робота. Ні. Просто випікайте їх в непристойній сковороді! Якщо ви запікаєте на нормальному, то млинці швидше за все випадають.

Млинці на крохмаль Сьогодні редакція "Сайт" Як приготувати найделікатніші "Лубанія" млинці Немає борошна на кукурудзяному крохлі. О, Я дуже Шроретца!

інгредієнти
  • 500 мл молока
  • 3 яйця
  • 6 ст.л. кукурудзи
  • 2 ст. цукру
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 0,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. У глибокій мисці збити яйця з вінком на стан піни.

2. У окремій ємності залити молоко і розвести крохмаль в ній. 77567.

3. До молочної суміші залити яйця і додати сіль і цукор. Добре до однорідності.

4. Полити рослинне масло акуратно. Подивляйте його акуратно, щоб не було грудочок. Тісто виходить досить рідко.

5. Олія з підігрівом та випікають млинці. Поверніть край акуратно. У процесі випічки тісто необхідно постійно перемішати, так як крохмаль швидко осідає. Млинці. Р І дуже ніжний. Бон привіт!

Я також пропонуємо вам дізнатися, як зробити кольорові млинці без барвників. Вони легко випікають, і процес приготування і результат дуже щасливий!

р.

Як ви можете побачити, іноді вам не потрібно жодного борошна! Млинці не тільки для дому, але і для господині. Ви можете їсти досить, ви не зможете позбутися від них.

Ці млинці на крохмаль дуже добре для начинки, наприклад, пасти або просто сиру. І якщо ви не робили. кукурудзянийстаршМожна використовувати картоплю. Правда, смак млинців буде трохи грубіше.