19
Зніміть на кухню і фотографувавши мій тато випікайте улюблений яблучний пирог, не кожен господиня має такі чистоти на столі.
Ведучі знову шукають, щоб зробити їх улюбленими яблучними лобами. Це те, що вони називають мій підписний пиріг, який летить до столу, перш ніж ви навіть не зв'язаєте очей. Звичайно, тому що це так солодкий і солодкий! Рецепт торта з сиром і яблуками в нашій статті. Я запевняю вас, це тісто виграють свою любов з першого скибочка.
Рецепт торта з сиром і яблуками Склад
Підготовка
Якщо у вас ще є яблуні муги, підготуйте «Троянди» з ними з листового тіста. Для шести порцій достатньо щіпка кориці і половини пачки листового тіста.
Рецепт торта з сиром і яблуками Склад
- 2-3 яблука
- 400г борошна
- 300г сир
- 2 яйця
- 1 яєчний жовток
- 300г цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- 3 ст.л. сметани (два в тісті і один в сирі)
- 150г вершкове масло
- 1 мішок ванільного цукру
Підготовка
- Видаліть ядро з варених яблук. На мій погляд, для цього рецепту краще вибрати сорти з невеликою кислинкою.
- П'яти і порубати яблука по колах. Товщина лобів до вас. Але не варто робити їх дуже тонкими. В іншому випадку вони можуть перетворюватися в гриб.
р. - М'ят в сковороді з товстим дном 30 грам олії і 90 грам цукру.
- Поставте в сироп яблучні муги і обсяги їх на повільному вогні з двох сторін, поки вони набувають насиченого кольору. Цікаво, в такому вигляді багато кондитерських карамелізованих яблук з кільцями консервованих ананасів. Це дійсно робить, але я б сказав, що яблука більш м'які і тастір.
- Змішайте в чаші борошна, розпушувач і 120 грам вершкового масла. Увімкніть отриману масу своїми руками в кришку.
117889 - Додати до неї 100 грам цукру, 1 яйце і 2 столові ложки сметани.
- Змішайте тісто і залиште на 10 хвилин.
12895 р. - З блендером поєднують сир з рештою сметаною, яйцем і цукром. Кнут до отримання однорідної маси.
- Розділіть тісто двома. Великий рулон в лист і викласти на дно форми для випічки, формування боків.
- Поставте на тісто запечену начинку і яблучні скибочки. У мене була карамельна лівиця в сковороді, і заливала їх над яблуками. З цього начинка торта стала ще більш соковитою.
- Виготовляйте залишилися тісто, виріжте смуги і викладіть їх перехрестя начинку.
- Змастити верхню частину торта збитим жовтком і відправити її запікати протягом 35-40 хвилин в духовці нагріти до 180 градусів.
- Нехай торт прохолодно і подаємо його до столу.
- Насолоджуйтеся чаєм!
Якщо у вас ще є яблуні муги, підготуйте «Троянди» з ними з листового тіста. Для шести порцій достатньо щіпка кориці і половини пачки листового тіста.
Чоловік просить папуги яко, тому що я не розмовний, але я думаю, що це погана ідея.
Що робити з кексами, коли немає борошна або манкі під рукою, рецепт моєї матері-в-прави