Медведєв відвідав Київську станцію

Вчора президент Дмитро Медведєв відвідав київську станцію столиці. Я не знаю, якщо він повинен боротися з постачальниками троянд, але судячи від реакції, він не схожий на все. Особливо система безпеки.

На сьогодні я вирішив перевірити ситуацію безпеки на станції. Як виявилося, дія була прийнята. Змонтовано кадри металодетекторів, уважних поліцейських та залізничних вокзалів, які перевіряють речі пасажирів.

Якщо при вході в приміщення для зберігання або номер очікування це не проблема: пасажирський трафік є відносно невеликим, після чого каркас при в'їзді в каси відразу створюється серйозні черги. Дійсно, уявіть – ти поспішаєш поїзда, квиток ледь керується купівлею, а потім починається: «Поставте мішок тут, візьміть весь метал з ваших кишень, і що ви тут і там? й

Роздратування багатьох клієнтів РЗД зрозуміло. Тим не менш, не дуже зрозуміло, як перевірити речі на вході в порівняно невеликий касовий реєстр може вирішити потенційну загрозу терористів: вибух з'являється в пам'яті при вході до фестивалю Wings в Тушіно - там також були кадри і ретельний контроль, що не може перешкодити трагедії, бомбардувальники самогубства просто кинули себе в лінії перед входом.

І зрозуміло, що пильність знижується з часом: не можна постійно бути на охороні. Таким чином, добре відомо про необхідність вжитих заходів, важко позбутися від враження, що ми маємо справу з іншим шоу у відповідь на шут боса, який з часом прийде на знешкодження. Бог заподіяв, що це було.

3610Р. 4200Р.

561274