У ресторані на весілля друзів подаються сирні кульки, не змогли забути свій смак, вирішили приготувати в домашніх умовах

Сирні кульки в домашніх умовах, щоб приготувати задоволення. Це один з найшвидших і Закускай Дійсно, Я не перебільшую! Це просто смачний, особливо якщо ви їсти їх з соусом з журавлини.

Я вперше спробував сирні кульки в ресторані на дружбу. Після цього я не можу забути свій смак, я вирішив приготувати в домашніх умовах і результат не розчарував. Рецепт простий, але з секретом. Візьміть свій рецепт зошит і напишіть його вниз. Цей метод приготування дивно простий і швидкий!

Сьогодні видання. "Сайт" Вони поділяться інструкціями приготування сирних кульок. Як ви думаєте!

Сирні кулі в домашніх умовах Інгредієнти
  • 250г сир моцарелла
  • 2 яйця
  • 70–100 мл молока
  • 150-200г сухарі
  • грави
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Сир кислий. 637294

2. У мисці збити яйця з молоком.

3. У окремому контейнері залити сухарями.

4. У невеликий горщик нагріваємо вершкове масло.

5. Зробіть сирні кульки. Потім копайте кожну кульку в молочно-ясній суміші, а потім в паніровці. Повторити це 3-4 рази. Це має бути як оболонка. Ось секрет і секрет цих кульок!

6. Посмажте кулі на нагрітій майже кип'ятій олії з двох сторін до готовності, займає близько 1-2 хвилин. Заливаємо дно сковороди маслом, кульки повинні «мийка в олії». Оздоблені кулі покласти її на серветкиТак можна вбирати зайву олію. Бон привіт!

Редакційна колегія Також я раджу познайомитися з рецептом овочевого супу з сирними кульками. Можна приготувати суп на свіжому курячому бульйоні, або можна використовувати відварні кубики!

Як видно, шемале В домашніх умовах можна швидко і без зайвих укусів. Подавати їх гарячим з ягідним або вершковим соусом.

Як і найбільш швидко закуски, сирні кульки не дуже підходять для любителів здорової їжі. Але смак сиру, глибокого смаження, будь ласка, все інше!