13
У ресторані на весілля друзів подаються сирні кульки, не змогли забути свій смак, вирішили приготувати в домашніх умовах
Сирні кульки в домашніх умовах, щоб приготувати задоволення. Це один з найшвидших і Закускай Дійсно, Я не перебільшую! Це просто смачний, особливо якщо ви їсти їх з соусом з журавлини.
Я вперше спробував сирні кульки в ресторані на дружбу. Після цього я не можу забути свій смак, я вирішив приготувати в домашніх умовах і результат не розчарував. Рецепт простий, але з секретом. Візьміть свій рецепт зошит і напишіть його вниз. Цей метод приготування дивно простий і швидкий!
Сьогодні видання. "Сайт" Вони поділяться інструкціями приготування сирних кульок. Як ви думаєте!
Сирні кулі в домашніх умовах Інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Також я раджу познайомитися з рецептом овочевого супу з сирними кульками. Можна приготувати суп на свіжому курячому бульйоні, або можна використовувати відварні кубики!
Як видно, шемале В домашніх умовах можна швидко і без зайвих укусів. Подавати їх гарячим з ягідним або вершковим соусом.
Як і найбільш швидко закуски, сирні кульки не дуже підходять для любителів здорової їжі. Але смак сиру, глибокого смаження, будь ласка, все інше!
Я вперше спробував сирні кульки в ресторані на дружбу. Після цього я не можу забути свій смак, я вирішив приготувати в домашніх умовах і результат не розчарував. Рецепт простий, але з секретом. Візьміть свій рецепт зошит і напишіть його вниз. Цей метод приготування дивно простий і швидкий!
Сьогодні видання. "Сайт" Вони поділяться інструкціями приготування сирних кульок. Як ви думаєте!
Сирні кулі в домашніх умовах Інгредієнти
- 250г сир моцарелла
- 2 яйця
- 70–100 мл молока
- 150-200г сухарі
- грави
- рослинно-масляний
Підготовка
- Сир кислий. 637294
- У мисці збити яйця з молоком.
- У окремому контейнері залити сухарями.
- У невеликий горщик нагріваємо вершкове масло.
- Зробіть сирні кульки. Потім копайте кожну кульку в молочно-ясній суміші, а потім в паніровці. Повторити це 3-4 рази. Це має бути як оболонка. Ось секрет і секрет цих кульок!
- Посмажте кулі на нагрітій майже кип'ятій олії з двох сторін до готовності, займає близько 1-2 хвилин. Заливаємо дно сковороди маслом, кульки повинні «мийка в олії». Оздоблені кулі покласти її на серветкиТак можна вбирати зайву олію. Бон привіт!
Редакційна колегія Також я раджу познайомитися з рецептом овочевого супу з сирними кульками. Можна приготувати суп на свіжому курячому бульйоні, або можна використовувати відварні кубики!
Як видно, шемале В домашніх умовах можна швидко і без зайвих укусів. Подавати їх гарячим з ягідним або вершковим соусом.
Як і найбільш швидко закуски, сирні кульки не дуже підходять для любителів здорової їжі. Але смак сиру, глибокого смаження, будь ласка, все інше!
Сусід Баба Нора розповіла, як зробити туалетні чашки самостійно, щоб не переплачувати
Експерт з комунікації з негативними людьми розповів, як спілкуватися з громадянами, які завжди погані