28
Чоловік пішов на роботу, ніхто не варить захватів, я зроблю собі піцу з вірменського лаваша в 15 хвилин
«Хусмуг зліва на роботу, ніхто не варить захоплення. Що потрібно? Скло молока, банан і половина дня повною. І нещодавно я знайшов великий розчин для себе - піци з лаваша в духовці. Все про все більше 15 хвилин! – поділився з мною досвідом колеги.
«Пароматика повинна бути добре прогріта. І інгредієнти можуть бути будь-якими - що ви знайдете в холодильнику, то приїжте в руки! Я взяв замітку. Як мінімум я маю чоловіка і не працюю, але багато роботи і двох дітей, тому я вирішив прийняти такий швидкий рецепт. свінгерий Я намагаюся це на ніч!
Сьогодні видання. "Сайт" Так швидко і легко готувати.Піца Або закінчений тест. Життя хакі господині!
Піца з лаваша в духовці Приймати лаваш, потім наповнювати на волі і, увагу, секретний інгредієнт. Поставте її в нагрітій духовці ближче до вершини. Випічка до стану, в цілому це швидко, не більше 15 хвилин.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити міні-піца в тубусі, що в 7 разів краще, ніж піца з італійського ресторану. Ось так з ситуації, де хочеться смачно смачно смакувати, але затишку готувати!
Не дуже. ГоловнаНе дайте лаваш вологий! Піца з лаваші в духовці готують дуже швидко, при цьому виходить смачна, соковита і низькокалорійна. Я впевнений, що всі будуть любити цю страву, навіть діти оцінять її.
й ¶
Я рекомендую всім, ідеально підходить для тих, хто дотримується правильного харчування!
«Пароматика повинна бути добре прогріта. І інгредієнти можуть бути будь-якими - що ви знайдете в холодильнику, то приїжте в руки! Я взяв замітку. Як мінімум я маю чоловіка і не працюю, але багато роботи і двох дітей, тому я вирішив прийняти такий швидкий рецепт. свінгерий Я намагаюся це на ніч!
Сьогодні видання. "Сайт" Так швидко і легко готувати.Піца Або закінчений тест. Життя хакі господині!
Піца з лаваша в духовці Приймати лаваш, потім наповнювати на волі і, увагу, секретний інгредієнт. Поставте її в нагрітій духовці ближче до вершини. Випічка до стану, в цілому це швидко, не більше 15 хвилин.
інгредієнти
- 2 Вірменський лаваш або готове тісто
- 1 яйце
- 1 ст. кетчуп
- 1 ст.л. сметани
- 1 ч.л. с. Сацебелі
- 0,5 ст.л. кетчуп
- 200–250г ковбаси або ковбаси
- 1 помідор
- 150 г грибів (за бажанням)
- 6-7 невидимих оливок
- 100-150г твердий сир
- 70г арубу (за бажанням)
- 1 ч.л. Середземноморська трава
Підготовка
- Покладіть одну вірменську прямокутну лаваш на горщик, покриту пергаментним папером.
- «Ми не їсти майонез після свят. Тому для соусу я раджу змішувати трохи яйце зі сметаною і кетчупом. До речі, замість сметани, також може працювати білий йогурт. Просимо! колега консультує.
- Змастити цей соус лаваш, потім взяти другий і також змащувати його соусом. Два шари виготовляють так, щоб основа не розм'якшується від начинки. Зверніть увагу, що шари соусу лавашу слід змастити, не залити. До речі, замість двох аркушів лаваша можна використовувати готове тісто, але, однак, це ще одна історія. Я купую одну з цих в магазині курки. І ось все те ж: змащувати з соусом - ви можете бути таким же, як колега консультує, або ви також можете аджика (ма бабуся представила баночку на свята). А потім переходимо на фаршу.
р. - Я кажу прямо: заповнення може бути будь-яким. Моє улюблене поєднання - ковбаса і варена курка, гриби (смажений або маринований), помідор і маслини. Вирізати м'ясо на шматочках, ковбасу по колах, помідор також по колах і маслинах також розрізають в довільних шматочках. Викласти все на підставі.
- Далі, найцікавіше, щоб зробити випадково краплі соусу Сацебелі на піци по всій поверхні (Я купую готовий в магазині). Потім посипаємо все з тертим сиром і посипаємо середземноморськими травами. Це поєднання дає точно той же смак справжньої піци!
- Випікайте все в попередньо розігрітій до 200 градусів духовки за 15 хвилин. Готову піцу можна посипати на волі. свіжій Бодибилдерши!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити міні-піца в тубусі, що в 7 разів краще, ніж піца з італійського ресторану. Ось так з ситуації, де хочеться смачно смачно смакувати, але затишку готувати!
Не дуже. ГоловнаНе дайте лаваш вологий! Піца з лаваші в духовці готують дуже швидко, при цьому виходить смачна, соковита і низькокалорійна. Я впевнений, що всі будуть любити цю страву, навіть діти оцінять її.
й ¶
Я рекомендую всім, ідеально підходить для тих, хто дотримується правильного харчування!
Останні 2 роки вирощують потужну розсаду томатів, не один кущ морозива, рослини міцні і швидко виростають.
Тест англійських психологів для освічених громадян, які розповість вам про те, що приховано у вашому підсвідомому