У супермаркеті я зустрів нову пристрасть мого чоловіка, з яким я жив протягом 17 років, неприпустимо, в старих завантажках, які він знайшов в ній, я не розумію.

Чому господині навмисно приймають чоловіка від сімей? Діана переконана, що це було вигідно для молодих дівчат. Вони не вимагають особливої роботи на собі, витісняють чоловіка з новизною. А кількість прикрас і подарунків не вражають. Господиня не може любити свого партнера. Це, мабуть, тимчасовий.

Р

Жителі Діани та Юрія Діани та Юрія жив разом 17 років. У віці дочка і 9-річного сина. життя сім'ї, хоча не ідеальний, але перевірений і систематичний. Юрій пішов на роботу і надав сім'ю, і Діана дивився будинок, діти і регулярно відвідував свою маму. Вона потребує регулярного догляду, і Діана допомагає їй впоратися з неминучим проходженням часу на роки.

Не було багато скаржаться. Юрій виявився чоловіком і досить уважним батьком. Не знаю, що він переглядав свою маму. Але в своєму розумінні жінка повинна бути відповідальна за це. А Діане не розумів. Роль господині та господині серця влаштовують її. Незважаючи на те, що іноді вона пам'ятала з печаткою час, коли кільце завойовує свою кар'єру.

Пелес Діана колись працював на невеликій фірмі. Заробітна плата була низькою, але вона була досить. Повернувшись зараз, Діана була впевнена, що вона могла б отримати акцію. Більше грошей Але це не вийшло. Я мав залишити свою роботу за межами дому, щоб працювати в квартирі.

Увечері після роботи Юрій прийшов і оголосив про те, що він пішов з сім'ї. Він зустрівся з дівчиною, яка любила більше життя. Порівнявши свої стосунки з диханням свіжого повітря, він розім'ясував рутин, який вже згубився. Увечері він запакував деякі його речі і пішов до матері.

85.048548 р.

Найстрашніша річ в цій ситуації полягає в тому, щоб дізнатися, що роки зусиль, відданості і роботи над собою. Діана залякала. Вона була відчайдушною. По-перше, без цього шлюбу вона просто жінка, яка добре протерла пил і варить чотири. Вона не мала грошей власної, ні місця, щоб заробити її. Почати

Юрій дійсно розчарував її. По-перше, він був не тільки траєктором, але і вогнетривкий egoist, який, очевидно, не оцінив Діану взагалі. Він ніколи не очолився ніч. Поговорив тільки про себе і його почуття, і Діана була слухачем і нічого іншого.

У магазині побачила нову пристрасть Юрія. У той час Діана була навіть трохи розчарована у своїх уподобань. Любитель не мав краси або чарівності. Вона вшита яскраво і красиво. І від зношених завантажень було зрозуміло, що не було грошей. Побачивши Діану, вона не чекала моменту і відкрито оголосила її:

до Якщо ви думаєте, що у вас є наука, то це у вас. Юрія з мною дрібна. До речі, він показав, що ти ще не розлучився?

Діана була захоплена блискавкою. Але я повинен визнати, що це був очікуваний рух. Диворце, так. Але з якоїсь причини Діана думав, що шлюб Юра з цією дівчиною не прийде. Вона не любить його. Вона так само подобає їх,

- Я можу бачити, що це просто вигідні відносини для вас, Діана відповів. Використовуйте його і залиште його, коли ви отримаєте ваш шлях.

Що сталося в кінці.

Через півроку після розлучення господиня залишилася Юрієм. До цього він придбав свій довгоочікуваний автомобіль. Але замість спільних поїздок Юрій чекав на дорогу назад до матері. Він попросив повернутися до сім'ї. Він торкнувся і розминув все на “клаві”. Але Діана добре усвідомила, що таке «замовлення» може статися знову, якщо ви пробачте Юрія.

За цей час Діана знайшла роботу. Незважаючи на те, що позиція не була найвищою, а заробітна плата залишилася дуже бажаною, це вже було початок. Крім того, Юрій оплачував підтримку дитини, тому було трохи простіше в цьому плані. Відвідування дітей продовжується. Але повернувшись до чоловіка з питання.

Peels Життя Домін: Що Це Історія Вчити Нас? Чоловіки, які йдуть в молоду господиню з якоїсь причини забувають або не хочуть бачити, що часто для господині це вигідне співвідношення і нічого більше. І коли ви усвідомлюєте всю ситуацію, це занадто пізно.

Прощення або не пробачити це бізнес кожного чоловіка. Багато залежить від ситуації, але завжди варто розглянути можливість «релапсу» і появи нової господині.