Я думав, що на мій день народження.

Сім'я Чужий темно. Важко бути незгодними, тому що ми всі різні і наші погляди на життя в деяких варіантах також відрізняються. Але якщо безробітний Довгий час багато хто погоджується, що це не нормально. Деякі культури дають більше свободи чоловікам, менше. Але велика більшість людей у світі вважають чоловіка, якщо не головний заробіток, то принаймні партнер, який також сприяє сімейному бюджету.

Але наші жінки, з якихось причин, ділігентно продовжують виносити дрони. Збережено пам'ять «глобальних» 90-х років, коли не вдалося знайти хорошу і чесну роботу. Але тепер це 2022 у дворі багато води, що протікає з тих пір. Якщо ви хочете заробити гроші. Право?

Мій чоловік був безробітний близько року. Якщо хтось зіткнувся з такою ситуацією, я розумію. Для всіх інших, я спробую розповісти вам більше деталей, в той же час я відповість.

Я нещодавно виявився 44. Я не молодий, я визнати. Але це ще не так. Особливо з тих пір, поки я не маю шкідливих звичок і від часу я намагаюся займатися навчанням. Я не маю зайвого жиру. Після всього, це не дівчина, і робота седентарі.

до

Миша, моя дружина, 46. Він використовується для роботи у виробництві. Важко працювати, але він був оплачений на час і з бонусами. Якщо ви думаєте про це 30 років тому, це просто небо і земля. Але завод потрапив в боргу, органи влади не заважали розрізати свої заробітні плати, а тому змушені було зробити ряд зрізів. Який чоловік потрапив в.

Якщо речі були похилими до теперішнього часу, це буде легше для мене. Він буде знаком для мене, що це час для цього чоловіка і я перерву. Але ніхто не жив, як кажуть, душа до душі. Тож я не був занадто застарілим. Дякую Богу за роботу, щоб допомогти нам. З втратами, але все ще.

У першому періоді мій чоловік був дуже застрахований. Не їсти, не спав. Він прогулявся в ті короткі моменти, коли він був в домашніх умовах. Решта часу він пішов по місту, шукаючи роботу. За допомогою друзів, колишніх колег, однокласників. І увечері він працював у приватному кошику, тобто він подав.

Але після пари місяців стало зрозуміло, що його профіль не знайде роботу. Що робити? Вік не відмирає від нуля. Зайдіть в інший місто протягом шести місяців або на рік дивиться. Ми не маємо дітей, але шлюб досить сильний. З іншого боку, ми дорослі, і ми розуміємо, як це закінчиться. Я, в свою чергу, не має наміру переїхати в будь-яку точку.

Тепер Misha sat в домашніх умовах протягом декількох днів і просто укласти на диван. Я відіграв музику і просто подивився на стелю. Я боївся, я почав пити. Але ні, він ніколи не мав багато дробу на цьому випадку. Але, повірити мене, це не зовсім простіше, коли, прийшовши від роботи, ви повинні подбати про себе чоловіка, як маленька дитина.

Інколи Я б дати йому гроші, так що він може піти і виїхати і купити деякі продукти харчування. Він хороший варення, тому принаймні деякі переваги подружжя приніс. Але з часом він припинив навіть це. Що таке, я їду, але я почав приймати деякі напівфабрикати, які неможливо їсти, але ви можете приготувати швидко: вам просто потрібно прогріти. Це, звичайно, повне абзац.

І другий день перейшов 44. Не ювілей, але свято. Як і раніше, чоловік зникнув десь за пару днів, мабуть, знайшов якийсь рубати. Не потрібно дарувати подарунки, але принаймні одне нормальне ставлення до дружини. Я залишила гроші на столі перед роботою. Німецька, до речі, все ще гасила.

На роботі привітали мене, купили торт і все інше. Було весело і тепло. Навіть вручив невеликий подарунок і додатковий день, приємно. Я був літати додому. У супермаркеті взяли ще більш елегантні вироби, ледь перетягнуті сумки, відкриваються вхідні двері і...

Незадоволений обличчя незнайомця дивиться на мене. Ні, це мій чоловік, але я не впізнав його в часі. Деякі види апатії, агресії, змішаних з переадресацією. Виявилося, що він не мав грошей власної, і що я пішов до столу. Михаїл не знайшов їх. Весь день довгий, він отримав голодний, і тепер він скаржився на мої пакети, сповнені смачної їжі. Акуратно, він забув про своє свято.

до 1 2 3 4 5+

Я хочу подати для розлучення. Я втомився. Миша і я вже понад 10 років. У нас були зовнішні проблеми, але ми всі були разом. І тепер, що людина стала безшумним тягаром, я не хочу натягувати цей тягар на мій перегній. Нехай він захоче, але його почуття зникли. Я не люблю те, що інші говорять про мене. Ви не можете жити так.