Кекси "Вечір на фермі біля Диканьки". Я вже говорив всіх моїх друзів: хто їх намагається, негайно вимагає рецепта.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І так, що для кожного достатньо кексів і не доведеться бігти до магазину за іншу форму для випікання, ми розповімо вам про просте життя. По-перше, я ще не використовував яєчні лотки!

Кекси "Вечір на фермі біля Диканьки". Я вже говорив всіх моїх друзів: хто їх намагається, негайно вимагає рецепта.

Торт на сніданок Склад
  • 80г вершкове масло
  • 70 мл рослинної олії
  • 140 мл молока
  • 250г цукру
  • 3 яйця
  • 370г борошна
  • 1 мішок розпушувача
  • 200г родзинки
  • щіпка

Кекси "Вечір на фермі біля Диканьки". Я вже говорив всіх моїх друзів: хто їх намагається, негайно вимагає рецепта. р.

Підготовка
  1. Змішайте рослинне і розтоплене масло з цукром і сіллю.

2. Залийте яйця і молоко при кімнатній температурі. Подаруйте його вінком.

3. Посипати частини борошна і замісити густе однорідне тісто.

4. Додайте родзинки або шматочки сухого фруктів і перемішати.
  5. Трохи змочіть папір для випічки і покладіть його в яєчну форму. Чим більше підносів, тим більше кексів можна запікати вчасно.
  6. Покладіть ложку тіста в лавках яєчного лотка.

7. Змийте лоток кілька разів, щоб тісто краще розподілялися над поверхнею.
  8. Відправте лоток до духовки до 180 градусів за 25 хвилин.
  9. Додайте кекси трохи охолонути і вийняти їх з лотка.

10. Насолоджуйтеся чаєм!

Під час застібки солодкий зуб має жорсткий час, оскільки більшість десертів не вписуються в канони, які забороняють використання яєць, молока та вершкового масла. Але це не причина відмовитися від солодощів. Для тих, хто суворо дотримується швидкості, "Сайт" Пропонуємо рецепти простих і корисних пісних десертів. Насолоджуйтеся!