27
Кекси "Вечір на фермі біля Диканьки". Я вже говорив всіх моїх друзів: хто їх намагається, негайно вимагає рецепта.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І так, що для кожного достатньо кексів і не доведеться бігти до магазину за іншу форму для випікання, ми розповімо вам про просте життя. По-перше, я ще не використовував яєчні лотки!
Торт на сніданок Склад
р.
Підготовка
Під час застібки солодкий зуб має жорсткий час, оскільки більшість десертів не вписуються в канони, які забороняють використання яєць, молока та вершкового масла. Але це не причина відмовитися від солодощів. Для тих, хто суворо дотримується швидкості, "Сайт" Пропонуємо рецепти простих і корисних пісних десертів. Насолоджуйтеся!
Торт на сніданок Склад
- 80г вершкове масло
- 70 мл рослинної олії
- 140 мл молока
- 250г цукру
- 3 яйця
- 370г борошна
- 1 мішок розпушувача
- 200г родзинки
- щіпка
р.
Підготовка
- Змішайте рослинне і розтоплене масло з цукром і сіллю.
- Залийте яйця і молоко при кімнатній температурі. Подаруйте його вінком.
- Посипати частини борошна і замісити густе однорідне тісто.
- Додайте родзинки або шматочки сухого фруктів і перемішати.
- Трохи змочіть папір для випічки і покладіть його в яєчну форму. Чим більше підносів, тим більше кексів можна запікати вчасно.
- Покладіть ложку тіста в лавках яєчного лотка.
- Змийте лоток кілька разів, щоб тісто краще розподілялися над поверхнею.
- Відправте лоток до духовки до 180 градусів за 25 хвилин.
- Додайте кекси трохи охолонути і вийняти їх з лотка.
- Насолоджуйтеся чаєм!
Під час застібки солодкий зуб має жорсткий час, оскільки більшість десертів не вписуються в канони, які забороняють використання яєць, молока та вершкового масла. Але це не причина відмовитися від солодощів. Для тих, хто суворо дотримується швидкості, "Сайт" Пропонуємо рецепти простих і корисних пісних десертів. Насолоджуйтеся!
31 грудня, о 10pm я зрозумів, що діти не прийшли, і я зробив гроші в конвертах і подарунки всім.
Хідно сказав, що до друга, але раптом помітив футболку з зношеним суперменем, в якому чоловік залишив додому вранці.