Моя людина з'ясувала, як багато витрачати на відпочинок, поділивши витрати навпіл, але коли я не можу платити, вилетіти до відпочинку без мене.

Том, Як зробити сімейний бюджет прямоВи можете навчатися протягом багатьох років. Нові дружини не завжди здатні відразу встановити цей процес. Не дивно, що в сім'ї часто зустрічаються люди. Щось схоже трапилася до Катерини і її чоловіка, який лікує проблему грошей дуже скрупульозно. Що відбулося і що призвело до свого роду, читайте далі в статті.

Моя людина з'ясувала, як багато витрачати на відпочинок, поділивши витрати навпіл, але коли я не можу платити, вилетіти до відпочинку без мене.

Я недавно одружився, і мій життя поступово почав перетворюватися в кошмар. Після весілля мій чоловік і я переїхав з матір'ю. Вона попередила нас прямо, що ми можемо жити там до тих пір, поки моя маленька сестра прийшла до віку. Коли вона вийшла 18, її мама хоче продати місце і розбити гроші між мною і Віркою навпіл. Направляю мене і Гриша чекала довго 6 років, за які ми повинні встигнути заощадити гроші на власній квартирі.

Я був маленьким рубцем проспекту. Я не зробив багато грошей, тому я не знаю, як я збираюся зберегти на квартиру. Але це не єдина проблема. Право після весілля мій чоловік сказав нам, що потрібно говорити серйозно.

Він думав про те, як зробити сімейний бюджет, і вирішив, що ми повинні зробити гроші на загальну скарбницю. Гриша врахувала, скільки йде на громаду, харчування, потреби. Навіть домовилися про спільні підходи в кіно або кафе. Більше половини щомісячної заробітної плати. Крім того, необхідно регулярно оплатити певну суму в рахунок нашої майбутньої квартири.

Непристойна ситуація була повільно розвивається. Я дуже мало, щоб врятувати себе, але я не знезаражений. Я довго мріяв про власний будинок. Це кілька років. Під час цього часу Гріша і я ніколи не ходив в будь-яку сторону за дачу. Тож мій чоловік готовий до відпочинку. «Я розрахував, скільки нам потрібно для відпочинку». Оплатити навпіл. Я вже замовляє квиток. Ви отримуєте гроші? Політ? ?

Моя людина з'ясувала, як багато витрачати на відпочинок, поділивши витрати навпіл, але коли я не можу платити, вилетіти до відпочинку без мене. р.

Чи можливо це? Гріша не консультувала мене про що-небудь, просто купила собі квиток і поставила його перед тим, як. У мене було враження, що він не планує літати з собою. Авіаквитки були придбані в Турция. Звичайно, ця розкіш не блукає за мене. В результаті чоловік кинув самостійно.

752852

Коли мій мама дізнався про це, вона була в ударі: "Я не знаю, якщо ви є сім'єю взагалі або ні?" Так я припинив розуміння. Але навіть це не кінець історії. Після відпустки Гриша, мама відкладала на роботу. Знаходження нового джерела доходу у віці складно. Так мій мама запитав мене за допомогу. Я не можу залишити мій мама або мій маленька сестра в неприємності. І я відразу попередив чоловіка, який на деякий час я не зможе платити за нашу квартиру. У відповідь, замість розуміння, гора претензій і звинувачень впав на мене.

Серйозний кварель Grisha сказав, що я повинен виростити і вирішувати, що я хотів з життя. Я не маю на увазі, щоб мати. Мені потрібно думати більше про себе і рухатися до поставлених цілей. А потім чоловік додав, "Ви повинні відповідати мені." Знайти іншу роботу, де ви оплачуєте більше. Ми не живемо в світі, де дружини сидять на шиї свого чоловіка. Всі рівні зараз, дарлінг. «Особливості»

Це була остання солома: Я запакував мої сумки і пішов до моєї мами. Я думав, що я хочу сказати мені, що робити. Але мама просто поширила руки: «Дочка, тільки ви вирішили, чи хочете ви жити з такою людиною. й

до Моя людина з'ясувала, як багато витрачати на відпочинок, поділивши витрати навпіл, але коли я не можу платити, вилетіти до відпочинку без мене.

Наступний день мій чоловік збив на двері. Він був дуже шкода і запитав мене, щоб повернутися назад. Він сказав, що він хотів мені вийти з зони комфорту і відчувати життя. Я не знаю, якщо я буду перенести цей вид лікування. Я відчуваю себе, як я, мій чоловік щось. Тексти пісень, а це означає: Він не дійсно дає мені нічого, хоча. Я не думав, що бюджетування буде липкою точкою в родині.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія чітко показує, що може статися, якщо ви не обговорюєте питання про гроші до весілля. Згода, як зробити сімейний бюджет, краще поговорити перед вступом в серйозні відносини. Якщо позиція людини не близька до вас, ви просто не будете розвивати нормальні відносини. Що сталося в шлюбі Катерини.

Що ви думаєте, що жінка вирішить, якщо вона повернеться до чоловіка?