14
Що покласти на новорічний стіл, крім Олів'я і «Фурні пальто», здивувати фініки гостей і вразити їх кулінарним талантом
Новий рік починається, тому необхідно підготувати щось до урочистого столу. М'ясо для свята Особливо смачно і добре виглядають на тлі інших страв і закусок. Для цього ми спробуємо не тріфлі і зробимо спеціальний соус для нього. Хоча блюдо буде чудовою без неї, ми гарантуємо!
Для основного курсу ми вирішили взяти хороший, соковитий шматок свинини. У духовці не перетвориться в сухий smut, ні. І разом з оригінальною начинкою, кожен хоче його з'їсти: як вічно голодні чоловіки, так і стрункі і викличні дівчата. Після всього жиру в рулетці буде дуже мало. Заспокійливий, але при цьому досить комфортний для шлунку.
М'ясо для свята Рулетка:
інгредієнти
Для основного курсу ми вирішили взяти хороший, соковитий шматок свинини. У духовці не перетвориться в сухий smut, ні. І разом з оригінальною начинкою, кожен хоче його з'їсти: як вічно голодні чоловіки, так і стрункі і викличні дівчата. Після всього жиру в рулетці буде дуже мало. Заспокійливий, але при цьому досить комфортний для шлунку.
М'ясо для свята Рулетка:
інгредієнти
- 600г свинина
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. перцю
- 1 ч.л.
- 2 ч.л. гірчиці
- 1 ст.л. сухарів
- 40г горіхи
- 40г чорнослив
- 150г бекон
- 2 гілочки чебрецю
Після того, як мій батько пішов, моя мама стала хворою, вона погодилася взяти сусіда, який я пообіцяв щедро нагородити.
Вона постійно лікувала гроші в другу, але коли вона побачила авокадо сендвічі на її столі, вона зробила скандал і заставила, щоб допомогти їй фінансово.