18
Домогосподарки кидаються для дешевих запечених бананів, дізнаючись цей рецепт, купуючи все своїми способами
Нерідко в супермаркеті ви можете знайти одиночні банани з затемненою шкірою. Такі банани іноді упаковані в пакети і продаються за зниженою ціною як другий клас. По-друге, як дешево, і коли я бачу таку партію, обов'язково візьміть два або три кілограми неглибоких синглів. Сьогодні Я покажу вам, які прості рецепти з бананом стали мої улюблені.
р.
На бананових посадках, з яких доставляється банани, є контроль якості. Запобігання повинні бути вільними від пошкоджень і приблизно однакового розміру. Пошкоджений при обробці або перевезенні банан швидко затемніє і погіршує, він може зіпсувати весь удар. І зелені банани просто вчасно для доставки.
Збережіть Банан. Дія полягає в тому, що люди купують єдині банани, щоб вони не зіпсували, і продукт не відкидається. Самі продавці економічні, тому їх часто продають злегка потемні банани зі знижкою. Вони кажуть, що фрукти не можна купити, якщо її шкіра тріщина. Але невелике затемнення на шкірі практично не впливає на банан. Нерідко таке «сперма» бананове суспільство все ще досить тверде і не зіпсоване.
Бананові муфіни є альтернативою курячим яйцям. З фруктами можна зробити вегетаріанські тістечка: млинці, манжети, банановий хліб і навіть тістечка. Важливе правило для випічки: банан повинен бути перерізним і м'яким. Перш за все, це навіть солодкий. І по-друге, легше працювати з процесом приготування.
інгредієнти
Підготовка
Цей десерт порадує всіх солодких зубів. Якщо ви любите їсти морозиво в будь-який час року і не готові жертвувати фігуру для цукерок, то цей рецепт для вас. Я люблю розрізати банани в колі і замерзти їх в морозильній камері. А потім додайте банани до йогурту або кашу. Але принаймні один раз у вашому житті, ви повинні зробити банановий хрящильник.
інгредієнти
Підготовка
Якщо вам подобається їжа муселі, то ви, ймовірно, хочете зробити домашній муслі. Але сьогодні ми приготуємо тастресову частину: бананові чіпси. Їм можна їсти чай замість цукерок.
інгредієнти
Підготовка
Щоб довго тримати банани, потрібно обернути основу зв'язки з фольгою або харчовою плівкою. Банани не повинні зберігатися в холодильнику, якщо вони заморожені. Шкіра бананів в холодильнику швидко темніє, хоча плоди можуть залишатися свіжими.
Якщо ви вирішили заморозити банани, краще це зробити поетапно: спочатку покласти шматочки банана в одному шарі на дошці, загорнуті в харчову плівку. Після години можна покласти банани в герметичну ємність. Таким чином, вони не злипають в одному шматку льоду. Які прості рецепти банана вам подобається?
р.
На бананових посадках, з яких доставляється банани, є контроль якості. Запобігання повинні бути вільними від пошкоджень і приблизно однакового розміру. Пошкоджений при обробці або перевезенні банан швидко затемніє і погіршує, він може зіпсувати весь удар. І зелені банани просто вчасно для доставки.
Збережіть Банан. Дія полягає в тому, що люди купують єдині банани, щоб вони не зіпсували, і продукт не відкидається. Самі продавці економічні, тому їх часто продають злегка потемні банани зі знижкою. Вони кажуть, що фрукти не можна купити, якщо її шкіра тріщина. Але невелике затемнення на шкірі практично не впливає на банан. Нерідко таке «сперма» бананове суспільство все ще досить тверде і не зіпсоване.
Бананові муфіни є альтернативою курячим яйцям. З фруктами можна зробити вегетаріанські тістечка: млинці, манжети, банановий хліб і навіть тістечка. Важливе правило для випічки: банан повинен бути перерізним і м'яким. Перш за все, це навіть солодкий. І по-друге, легше працювати з процесом приготування.
інгредієнти
- 1 яйце
- 2 стиглі банани
- 100г вершкове масло
- 2 ч.л. розпушувача
- 220 г борошна
- 50г цукру
Підготовка
- Поставте духовку, щоб прогріти 180 градусів, так як тісто замісити дуже швидко.
- Перерва дозрівають банани з виделкою, додають 2 яйця і цукор до них. Перемішайте все до однорідної консистенції.
- Стирове масло при кімнатній температурі з сіяним борошном пшениці. Можна додати розтоплену олію до борошна.
- Залити яєчну суміш в борошно і перемішати все. На самому кінці, коли фари для випічки змащують, а духовку нагрівають, додають 2 ч.л. розпушувача до тесту.
- Кекси на 180 градусів 30-35 хвилин. При бажанні можна додати шоколадні чіпси або кокосові стружки до стаканчиків.
Цей десерт порадує всіх солодких зубів. Якщо ви любите їсти морозиво в будь-який час року і не готові жертвувати фігуру для цукерок, то цей рецепт для вас. Я люблю розрізати банани в колі і замерзти їх в морозильній камері. А потім додайте банани до йогурту або кашу. Але принаймні один раз у вашому житті, ви повинні зробити банановий хрящильник.
інгредієнти
- 1кг банани
- 85г чорний шоколад
- 25г арахісу
Підготовка
- Банани, очищають їх від. Вони можуть бути дозрівання, але не повинні розпадатися в руці. Наріжте банани на 4 штуки.
- У будь-який зручний спосіб приготування чорного шоколаду. Потім залити банани шоколадом і посипати їх арахісом.
- Заморожуйте банани на 4-6 годин у морозильній камері. Діон.
Якщо вам подобається їжа муселі, то ви, ймовірно, хочете зробити домашній муслі. Але сьогодні ми приготуємо тастресову частину: бананові чіпси. Їм можна їсти чай замість цукерок.
інгредієнти
- 2кг банани
Підготовка
- Очистити банани і вирізати їх по колах про однакову товщину.
- Поставте банани на сковороді, покриту пергаментом, а суші банани в духовці на 50 градусів в режимі «конвекція» близько 2 годин.
- Якщо в духовці немає конвекційного режиму, можна висушити чіпси в духовці з відкриваються двері. Головне, що банани сушені, не запечені, інакше замість чіпсів ви отримаєте кашу. Витягніть чіпси, коли вони повністю тверді.
Щоб довго тримати банани, потрібно обернути основу зв'язки з фольгою або харчовою плівкою. Банани не повинні зберігатися в холодильнику, якщо вони заморожені. Шкіра бананів в холодильнику швидко темніє, хоча плоди можуть залишатися свіжими.
Якщо ви вирішили заморозити банани, краще це зробити поетапно: спочатку покласти шматочки банана в одному шарі на дошці, загорнуті в харчову плівку. Після години можна покласти банани в герметичну ємність. Таким чином, вони не злипають в одному шматку льоду. Які прості рецепти банана вам подобається?
Фантастичний гороскоп успіху для Taurus для всього 2022
Я не міняю кохану оливкову, я шліфую кришталеву салатну чашу на 3 л, найбільший, але я прикрасить салат новим способом.